Presentació oficial de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport aquest divendres

Categories General

Divendres, 16 de desembre, tindrà lloc l’acte de la presentació oficial de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023 a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, a les 19.00h. Després que el passat 6 de desembre l’alcalde Xavier Fonollosa, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, recollissin al Parlament Europeu de Brussel·les (Bèlgica) la bandera que ens reconeix com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, ara es presenta oficialment aquest guardó al municipi, davant les entitats, esportistes i la comunitat esportiva.

L’alcalde Fonollosa comenta que “volem oferir la bandera que vam recollir a Brussel·les al conjunt de la ciutadania perquè tots en poguem gaudir, ja que és d’aquells motius que et fan sentir orgullós del teu poble. Ja estem programant tots els esdeveniments que hi haurà l’any vinent. Quan ets Ciutat Europea de l’Esport hi ha moltes cites esportives que volen venir a casa teva, perquè això fomenta i patrocina aquell esdeveniment concret”.

El nomenament com a Ciutat Europea de l’Esport 2023 reconeix el nostre municipi com un gran exemple de posicionament de l’esport al servei de la salut, la cohesió social i l’educació. És també mèrit de totes les entitats esportives, clubs i esportistes de Martorell per la gran tasca que fan, dia a dia, des del foment de l’esport de base, vital per a la formació en valors de tants infants i joves de la ciutat, fins a l’esport de primer nivell.

Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, té l’oportunitat d’acollir i organitzar un ampli programa d’esdeveniments per divulgar la idea de l’activitat física i de l’esport que ha estat mereixedora d’aquest reconeixement, així com establir vincles i compartir projectes esportius amb altres municipis europeus membres de la xarxa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El guardó referma el compromís de Martorell amb l’esport al servei de la societat i situa la ciutat en un lloc més que destacat com a referent esportiu en l’àmbit nacional i internacional.

En l’acte de divendres es realitzarà també el nomenament d’un seguit d’esportistes martorellencs d’elit com a ambaixadors de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023.

Aquests esportistes martorellencs, amb la seva trajectòria, representaran Martorell com a referent esportiu en l’àmbit nacional i internacional, i mostraran l’aposta de Martorell per l’esport al servei de la salut, la cohesió social i l’educació.

Font: Presentació oficial de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport aquest divendres