Professionals de la FHSJDM participen a l’olimpíada solidària BCN Salut Games

Categories General

Del 20 de març al 6 de maig se celebren els BCN Salut Games , l’olimpíada solidaria entre centres del sector sanitari i de recerca catalans, que tenen com objectiu promoure el teambuilding, la vida saludable i la solidaritat. Aquest any 74 professionals de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), participen als jocs solidaris de la salut.

I com ja és habitual, pel que fa a la vessant solidària, cada centre participant ha escollit una entitat que rebrà una aportació, resultat de la recaptació aconseguida per les seves inscripcions. Aquest any la FHSJDM farà la seva donació a la l’Associació per la Salut Mental Baix Llobregat Nord que dona suport en l’àmbit de la salut mental, per tal de fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la inclusió social de les persones afectades per un trastorn mental i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

Professionals del sector sanitari d’arreu de Catalunya competeixen a les diferents modalitats de joc dels BCN Salut Games, per equips i individualment, en nombroses modalitats esportives, com futbol sala, pàdel, marxa nòrdica, tenis taula o vòlei platja.

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

Font: Professionals de la FHSJDM participen a l’olimpíada solidària BCN Salut Games