Quaranta anys d’escudella barrejada i Fira de Santa Llúcia a Rosanes

Categories General

L’Associació de Veïns del Barri Rosanes organitza aquest diumenge la Fira de Santa Llúcia, que arriba a la 40a edició. La plaça del 25 de setembre acollirà durant tot el matí un compendi d’activitats típiques de Nadal. La gran protagonista serà l’escudella barrejada que, seguint la tradició, cuinaran els veïns del barri per a que tothom qui vulgui se n’emporti a casa.

Després d’un any d’absència, torna Santa Llúcia a Rosanes. A partir de les 08.00h es farà l’encesa dels focs i l’esmorzar de germanor, al preu de 2 euros per persona. L’activitat continuarà a les 10.00h amb l’obertura d’un mercat de productes de Nadal amb entitats de Martorell i la tómbola del barri. Mitja hora més tard hi haurà una xocolatada popular per a tothom.

Les actuacions dalt de l’escenari començaran a les 11.30h. Primer amb el Mag Medina, i una hora més tard amb el repertori de la Coral del Barri Rosanes. A les 13.00h, se sortejarà un pollastre de pagès i lots de cava. Tot plegat ho explica el president de l’associació veïnal, Xavier Folqué.

Xavi Folqué, president de l’Associació de Veïns Barri Rosanes

I a partir de les 13.30h es repartirà la tradicional i esperada escudella barrejada, que haurà estat cuinant-se durant tot el matí en 4 olles gegants. Tothom qui vulgui endur-se’n una o vàries raccions, haurà de comprar prèviament els tiquets i portar olles o carmanyoles de casa. El preu de cada racció serà de 2 euros. Tothom qui en vulgui podrà comprar els tiquets a una de les parades que s’instal·laran a la plaça.

Xavi Folqué, president de l’Associació de Veïns Barri Rosanes

Des de l’organització es garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat anti Covid-19. Així, a la cua de les raccions d’escudella caldrà dur posada la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Font: Quaranta anys d’escudella barrejada i Fira de Santa Llúcia a Rosanes