Quatre clubs martorellencs tanquen la temporada amb trobades durant el cap de setmana

Categories General

Quatre entitats esportives han tancat durant aquest cap de setmana la temporada i ho han fet amb activitats diferents. Totes elles, reunint gran part dels seus esportistes i donant la benvinguda a les vacances d’estiu a les instal·lacions esportives martorellenques.

La primera a fer-ho ha estat el Martorell Gimnàstic Club, que ahir va celebrar la gala de cloenda del curs 2021-2022 al Pavelló Esportiu Can Cases i la qual va permetre veure prop de 90 gimnastes exhibint els seus coneixements i ballant al ritme de la pel·lícula Grease . A mode de tancament de la temporada, i havent-la de posposar, ja que estava prevista per al mes de gener, la gala va suposar l’últim esdeveniment fins al setembre. La directora tècnica del club, Vicky Cendrero, ha explicat que van poder celebrar-la amb molt marge: “la fem al juliol, ja estava decidit el tema i després de les competicions, teníem els balls pensats, hem tingut temps”.

Vicky Cendrero, directora tècnica Martorell Gimnàstic Club

Els prop de 90 esportistes del club van ensenyar balls i rutines diferents a la pista del pavelló, on també van rebre un obsequi per part de la junta directiva. L’equip de govern, encapçalat per l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa va ser present en aquest lliurament d’obsequis. A més, aquesta cita va tenir un caire solidari, i és que el Martorell Gimnàstic Club va entregar 440,20 euros a Creu Roja Baix LLobregat Nord, una quantitat que va recaptar a través de les donacions dels familiars dels gimnastes. El president honorífic, Santi Sánchez, va representar l’entitat en l’entrega del xec.

Dos torneijos de petanca

En petanca, aquest cap de setmana s’han donat dues cites. Per una banda, la que ha organitzat el Club Petanca Tres Bolas, amb la primera edició del torneig inclusiu i en què es van trobar setze equips, gran part d’ells locals, i també d’arreu de Catalunya. El CP Nova Lloreda va ser-ne el campió, per davant del CP Hospitalet i el Club Petanca Tres Bolas A.

El torneig pretenia ser un punt de trobada equips de jugadors i jugadores amb algun tipus de discapacitat i va permetre complir el somni de l’entitat d’impulsar un torneig d’aquestes característiques, també a petició de la Federació Catalana d’Esport Adaptat. El president del club, Israel Expósito, va explicar que “fem aquest torneig perquè tothom se senti inclòs en un esport com la petanca”.

Israel Expósito, president Club Petanca 3 Bolas

I poques hores després va començar el torneig de dotze hores del Club Petanca Martorell, que en total ha reunit divuit equips d’entre dues i tres persones. Tot i que la majoria de participants eren arribats de Martorell, s’hi han sumat d’altres poblacions que han jugat durant tota la matinada i que aquest matí han rebut el premi en forma de pernil. Germán i Palomo han estat la dupla guanyadora, mentre que Jesús i David i Sergio i Dora, els segons i tercers classificats, respectivament.

En atletisme, el Martorell Atlètic Club va tancar el curs amb la cloenda a les pistes del Complex Esportiu Torrent de Llops. El club presidit per Sergi Cinto va celebrar les últimes proves abans de marxar de vacances i va celebrar un sopar amb premis i reconeixements per als seus atletes.

 

Font: Quatre clubs martorellencs tanquen la temporada amb trobades durant el cap de setmana