Ràdio Martorell aborda nou curs sumant entreteniment de producció pròpia

Categories General

Ràdio Martorell aborda aquest dilluns la temporada 2022-23 amb fitxatges que amplien la seva oferta divulgativa, musical i d’entreteniment. El nou curs al dial local perpetua el rigor en els continguts d’actualitat i reforça l’emissió de producció pròpia. Veus veteranes i novells enllistonen el que durant més de quatre dècades ha caracteritzat aquesta casa: professionalitat, proximitat i caliu.

El regidor de Comunicació, Lluís Sagarra, apunta que “hem de continuar amb la bona tasca feta, però alhora ens hem d’anar renovant i millorant. Per això, incorporem nous programes i col·laboradors per seguir endavant amb aquesta tasca de fa molts anys”. “La ràdio és un mitjà molt pròxim perquè permet fer altres coses mentre l’escoltes. El paper de les ràdios locals segueix sent molt important”.

Lluís Sagarra, regidor de Comunicació

Sagarra ha destacat “la immediatesa de la ràdio que ens permet estar informats de seguida de les novetats que passen al nostre poble amb total veracitat i contrast d’opinions”. També ha agraït “el paper dels col·laboradors, que no només fan els seus programes desinteressadament sinó que a més ho fan amb qualitat professional”.

Lluís Sagarra, regidor de Comunicació

Els nous

Entre les novetats, Montse Ariza i Queralt Puig presenten + Que talents , un espai quinzenal que podran seguir els dijous, a les 13.00h, i els dimarts, a les 15.30h. Coneixerem personatges amb habilitats especials en algun camp i comentarem amb ells l’actualitat.

Hugo Matas, més conegut a les ones com a Dj Matador, posarà ‘el sabor latino’ a El templo salsero . Dues hores del bo i millor d’aquest gènere musical, amb informació de concerts, festivals, trobades i estrenes. Tots els dimecres, a les 21.00, i els diumenges, a les 17.00h.

Sembla mentida…però és veritat és el nou programa setmanal de Cisco Saenz de Pablo. Descobrirem coses que pensàvem poc probables, però que són una realitat. L’historiador Miquel Vives aportarà les dades històriques. L’espai començarà a emetre’s al gener els diumenges, a les 10.00h, i els dimecres, a les 11.00h.

Enric Ventura ens servirà els dimarts, a les 14.30h, i els divendres, a les 11.00h, Perversió . Un repàs a les versions i covers de cançons conegudes. Perquè, a vegades, la versió pot superar l’original.

Amb els originals es quedarà Cèlia Chulià qui al Cant a la carta ens desgranarà la biografia de cantants i grups d’èxit que han marcat la història de la música. Ens acompanyarà cada dimecres, a les 20.30h, i els diumenge, a les 14.30h.

El programa d’humor Quanta dignitat , estrenat la temporada passada, augmenta el seu equip enguany i renova el format amb nous personatges, noves situacions surreals, connexions al carrer i molts riures.

Redacció a punt, actualitat al dia

Martorell és notícia i ho expliquem als butlletins horaris, a l’edició migdia i vespre del Radioinformatiu , i a l’edició resum del cap de setmana. La informació comarcal té cabuda a l’A 5 Bandes en emissió conjunta amb les emissores del Baix Llobregat Nord.

Cada tercer dilluns de mes, en directe els plens municipals i, l’endemà, l’entrevista mensual amb l’alcalde Xavier Fonollosa per fer repàs de l’actualitat martorellenca.

Radioesport apunta i analitza els resultats, fitxatges, jugades i novetats dels clubs de casa, i el cap de setmana vivim junts l’emoció dels partits en directe al Martorell en joc.

Continguts per a totes les oïdes

La graella manté programes de contingut com Gent amb entitat , conduit per Maria Cerezuela, que seguirà acostant-nos les associacions i persones rellevants del poble. Can Serra parla ens mostrarà el dia a dia del Centre Ocupacional. Palou Advocats ens farà fàcils els casos judicials a L’advocat a l’abast .

Posarem Martorell a debat amb Jaume Monés i les opinions dels tertulians. Josefina Canals potenciarà el nostre amor per la lectura al Martorelletres . Clàudia Vergara i Alfred Bellés ens donaran consells saludables i naturals a L’Herbolari . Ferran Riera ens aclarirà els nostres drets en matèria de Consum .

El creixement personal és el fil conductor de Cap i cor amb la coach Mari Carme Rodríguez. Les receptes més suculentes aniran de la mà de la Maria Antònia Blanco a Tots a la cuina . Amb Jaume Monés tornarem a escapar-nos de viatge i ruta al Sendes . I farem ‘un cine’ al Rosebud amb Quim Parera i el repàs a la cartellera setmanal.

Música i acció!

A Ràdio Martorell la selecció musical no és baladí. La trien els mateixos oients a Mil Moments Musicals , el programa d’Assumpta Mera i Manolo Garrido que ens connecta amb positivisme cada matí. També a Una Rosa i tu les trucades i peticions són recollides i filades per Rosa Maria Farreras.

Ressò Sardanista seguirà posant la nostra dansa al lloc on es mereix, gràcies a Màrius Escoda i Salomé Miró. Eloy García ens explicarà la música clàssica com no has sentit mai a Dando la nota . Tots els sons i matisos del jazz els compila Elpidi Bofill al Jazzmúsica .

Xavier Gargallo ens retornarà als 70, 80 i 90’s al Sac de sons per rememorar els hits d’aquestes dècades daurades. Andreu Ortega ens espera amb la nau del Revolta sonora ben carregada de punk , rock , ska i reggae . Carles Mallabrera celebrarà El Ritual a base de tresors i rareses musicals.

Els súper èxits que rebenten llistes els punxem a La Tarda amb José Antonio Castillo, qui també condueix Don’t Stop Dancing amb el dance més ballable del moment. Bruno Navarro i el seu equip encendran els divendres amb les novetats musicals a Descubre by Top Playlist .

Font: Ràdio Martorell aborda nou curs sumant entreteniment de producció pròpia