Ràdio Martorell presenta el programa ‘Sendes’ als Premis de la Comunicació Local

Categories General

L’emissora municipal presenta enguany el seu programa ‘Sendes’ als Premis de Comunicació Local de La Xarxa Audiovisual Local , com a candidat a la categoria del ‘Millor contingut d’àudio’. El certamen té el suport de la Diputació de Barcelona i torna després d’uns anys d’absència, per reconèixer el panorama general comunicatiu local. S’atorgaran set premis, que es coneixeran en un acte a Granollers, el proper 11 de novembre.

El ‘Sendes ‘ és un programa setmanal de senderisme, excursionisme i viatges que s’emet a la graella de Ràdio Martorell des del gener de 2009, i que va ser finalista de la 27a edició del Premi Rosalia Rovira al millor programa de ràdio local de 2011. Tot i un parèntesi de tres anys sense emetre’s, acumula ja 382 capítols. A més, des de fa cinc anys, és programa sindicat a La Xarxa de Comunicació Local i actualment unes 25 emissores municipals d’arreu de Catalunya l’inclouen a les seves graelles de programació.

El ‘Sendes’ té una durada de 25 minuts. Per començar, proposa a l’audiència indrets per sortir d’excursió -pobles, monuments, centres d’interpretació, museus, rutes guiades de natura, d’història o de patrimoni-. Tot seguit arriba el torn del senderisme i els suggeriments de caminades de tots els nivells, amb la seva corresponent fitxa tècnica. La tercera part es dedica als viatges, explicats per persones que solen recórrer qualsevol punt del planeta. En parla l’editor i presentador del programa, Jaume Monés.

Jaume Monés, editor i presentador del ‘Sendes’

També componen l’equip del programa el Xavi Tió, president de l’Agrupació Excursionista de Martorell- com a redactor i Andreu Ortega i Jordi Acosta a les vies de so.

Els Premis de Comunicació Local reconeixen el millor mitjà -en televisió, ràdio i digital-, els millors continguts audiovisuals -vídeo, àudio o contingut multimèdia/transmèdia- i el millor professional. Poden ser-ne candidates totes les produccions audiovisuals de mitjans de comunicació, productores, empreses i professionals establerts a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit local i comarcal. Compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers, i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, SL i l’Observatori de la Ràdio a Catalunya.

Font: Ràdio Martorell presenta el programa ‘Sendes’ als Premis de la Comunicació Local