Ràdio Martorell torna amb més proximitat que mai en aquesta nova temporada

Categories General

Ràdio Martorell ho té tot a punt per a aquest inici de curs amb una programació referent i propera, farcida d’actualitat, entreteniment, música, coneixements i participació. Programes ben diversos entre ells per connectar amb tots els públics. La nova temporada s’estrena aquest dimarts, 12 de setembre, al 91.2 FM, i podeu consultar-la a martorelldigital.cat , on també podeu escoltar els podcasts dels programes.

Nous espais a la graella

Com a novetats, l’emissora municipal recupera els diumenges, a les 10.00h, i en reemissió dimecres, a les 11.00h, el programa Sembla mentida…però és veritat , un espai setmanal presentat per Cisco Saenz de Pablo. Descobrirem coses que pensàvem poc probables, però que són una realitat. L’historiador Miquel Vives aportarà les dades històriques.

Tamara Ribera s’incorpora a l’elenc de col·laboradors amb Univers astrologia . Aquest programa quinzenal us ensenyarà a llegir els astres i aprendre com poden influir-nos en el nostre comportament o en el dia a dia. Els dimarts, a les 19.00h, i en reemissió dijous, a els 12.00h.

A Racó Lila , Cèlia Chulià entrevistarà dones martorellenques que brillen per la seva trajectòria personal o professional. Posarem en valor les veus femenines del poble i les seves aportacions, els dimarts, a les 15.30h, i els dijous en reemissió, a les 13.00h.

Bernat Vea torna als estudis de Ràdio Martorell per presentar Fade In tots els dimecres, a les 19.00h, i els diumenges, a les 22.00h. Més que un DJ punxant una playlist prefabricada. Cada setmana s’abordarà, des d’una visió personal i sense gaires prejudicis, l’impacte de la música de diferents èpoques en la cultura planetària, establint nexes amb la literatura, el cinema o la dansa.

Cassette & Bic Ràdio Show és el projecte radiofònic de Pau Corbalán, qui viatja cada setmana al passat musical recent per homenatjar els temes que remouen emocions. Energia i el seu toc d’humor personal filen cada cançó escollida. Els dissabtes, a les 19.00h, i els diumenges en reemissió, a les 23.00h.

Contingut de producció pròpia

Aquesta temporada podreu seguir gaudint de Gent amb entitat per conèixer en profunditat les associacions i persones rellevants del poble. Els treballadors del Centre Ocupacional de Can Serra ens continuaran explicant el seu dia a dia a Can Serra parla . Palou Advocats ens aconsellarà sobre temes legals a L’advocat a l’abast .

Queralt Puig i Montse Ariza ens aproparan personatges destacats a +q talents . Jaume Monés conduirà la tertúlia ciutadana Martorell a debat . Josefina Canals desgranarà el poder de la literatura propera i d’arreu a Martorelletres . I Ferran Riera seguirà assessorant sobre els drets dels consumidors a la càpsula de Consum .

La coach Mari Carme Rodríguez parlarà de creixement personal amb diversos experts a Cap i cor . Maria Antònia Blanco ens facilitarà receptes per llepar-se els dits a Tots a la cuina . Jaume Monés ens durà de ruta i viatge per fugir de l’estrès al Sendes . I Quim Parera desvetllarà i analitzarà la cartellera cinematogràfica setmanal a Rosebud .

Bona música i molta companyia

Pel que fa als programes musicals, Assumpta Mera i Manel Garrido a Mil Moments Musicals seguiran aixecant els vostres matins amb ritme, dedicatòries i bona conversa. Igual que Rosa Maria Farreras amb Una rosa i tu , els caps de setmana a l’hora del cafè.

Ressò Sardanista , l’informatiu de la sardana de Màrius Escoda i Salomé Miró, ens delitarà amb la nostra dansa, Eloy García amb la música clàssica a Dando la nota , i Elpidi Bofill amb el jazz més original a Jazzmúsica . Hugo Mata, Dj Matador, ens omplirà de sons llatins a El Templo Salsero . Xavier Gargallo ens retornarà a les pistes de ball dels 70, 80 i 90’s a Sac de sons .

El punk, rock, ska, reggae i mestissatge són marca Revolta sonora , amb Andreu Ortega, qui ens informarà de les novetats, concerts i festivals contraculturals. Carles Mallabrera celebrarà el seu Ritual amb la música no comercial més preuada. I els temes que més ho peten sonaran a La Tarda i a Don’t Stop Dancing de José Antonio Castillo, així com a Descubre by Top Playlist de Bruno Navarro.

Informació que toca de prop

Els serveis informatius de Ràdio Martorell us expliquen l’actualitat de casa nostra a través de butlletins horaris, a l’edició migdia i vespre del Radioinformatiu , i a l’edició resum del cap de setmana. La informació comarcal de la setmana es resumeix a A 5 Bandes en emissió conjunta amb les emissores del Baix Llobregat Nord.

Cada tercer dilluns de mes, podreu seguir en directe els plens municipals i l’entrevista mensual amb l’alcalde Xavier Fonollosa per fer repàs de l’actualitat martorellenca.

I l’actualitat esportiva s’aplega al Radioesport , on parlem dels resultats, fitxatges, jugades i novetats dels clubs de casa. El cap de setmana, retransmetem els partits més destacats de la jornada en directe a Martorell en joc .

Font: Ràdio Martorell torna amb més proximitat que mai en aquesta nova temporada