Raúl Martínez i Marc Bernadí lluitaran per l’ascens a LEB Plata per segon any consecutiu

Categories General

Les fases d’ascens a la lliga LEB Plata de bàsquet comptaran amb presència martorellenca. Es tracta del Bàsquet Castelldefels, que té en l’entrenador Raúl Martínez i el jugador Marc Bernadí la representació local. Com a integrants blaus, s’han proclamat campions del grup C1, amb un balanç de 17 victòries i cinc derrotes i han mantingut un frec a frec amb el CB Salou i el CB Tarragona, amb qui han empatat el seu balanç en el tancament d’aquesta fase.

La victòria en l’última jornada de lliga, a la pista del Martinenc, va permetre l’equip de Castelldefels proclamar-se campió de lliga i va guanyar-se el factor pista a favor de cara als encreuaments per assolir l següent ronda d’ascens. La temporada 2021-2022 venia precedida per la presència del conjunt de Castelldefels, el curs passat, a la fase d’ascens, la primera de Martínez i Bernadí en aquest equip. Ara, amb modificacions en la plantilla i amb l’experiència de fa un any, l’equip ha sabut jugar les seves cartes per assegurar-se un lloc en la primera ronda de les fases d’ascens.

L’entrenador martorellenc Raúl Martínez ha explicat que van observar que l’equip tenia marge de millora, “ja té una dinàmica guanyadora de l’any passat” i que podia assolir el títol de lliga i van empènyer cap a aquesta direcció.

Raúl Martínez, entrenador BBA Castelldefels

Marc Bernadí, en la seva quarta temporada a l’equip, ha definit com a “molt emocionant” el curs i creu que han fet bé la feina per arribar on són.

Marc Bernadí, jugador BBA Castelldefels

El Baloncesto Alfindén, un equip enquadrat al grup on militava el CB Martorell, és el rival dels blaus, i Bernadí exposa que arriben en un escenari similar. La pressió que han experimentat totes dues plantilles es podrà veure amb dos equips molt connectats: “ells també arriben en un tram similar al nostre, estan concentrats en aquestes fases”.

Marc Bernadí, jugador BBA Castelldefels

La data del partit queda encara per definir, però tindrà lloc el cap de setmana del 23 i el 24 d’abril. La resta d’enfrontaments de la conferència C són el FC Barcelona-Mataró, CB L’Hospitalet-CB Tarragona i Bàsquet Girona-CB Salou.

Font: Raúl Martínez i Marc Bernadí lluitaran per l’ascens a LEB Plata per segon any consecutiu