Rebaixes d’estiu i lleure, dissabte a Les Bòbiles amb la ‘Shopping Night’

Categories General

‘Shopping Night 08760’ és el nom triat per a la fira que organitzarà l’Associació de Comerciants Nou Martorell aquest proper dissabte 1 de juliol. Serà des de les 19.00h i fins a les 02.00h a la rambla de Les Bòbiles. Els comerços associats aprofitaran l’ocasió per oferir productes a preus molt rebaixats i també hi haurà parades d’artesania, una mostra gastronòmica i actuacions musicals.

Nou Martorell, amb junta renovada, ha decidit retornar al format de fira al carrer que la pandèmia havia impedit els dos darrers anys. El president de l’associació, Marc Casasayas, explica que “era una fira que solia tenir molt d’èxit, perquè l’1 de juliol és el tret de sortida de les rebaixes d’estiu i les botigues estan molt plenes de gènere”.

En conseqüència, considera que és una data idònia per tornar a posar les parades al carrer: “És una bona oportunitat pels comerciants de buidar estocs i pels visitants per trobar una mica de tot a preus molt rebaixats”.

Marc Casasayas, president de Nou Martorell

A diferència d’altres fires de Nou Martorell al llarg de l’any, aquesta es fa en horari de tarda-nit: “És el temps en què la gent surt a passejar tard, quan se’n va el sol, perquè ara de dia fa molta calor a tot arreu”.

Per atraure més públic, Casasayas explica que “hi haurà un espai de gastronomia per a que la gent prengui una copa de vi o un còctel i degusti unes tapes mentre mira què exposen les botigues. Intentem que es distreguin al carrer, com feien abans”. Tot això acompanyat “d’un escenari on durant tres hores aniran actuant diversos artistes locals”.

Marc Casasayas, president de Nou Martorell

El president de Nou Martorell és prudent a l’hora de fer previsions “perquè d’ençà de la pandèmia tot va molt a poc a poc”, però avança que “nosaltres omplirem Les Bòbiles de carpes i d’esbarjo. Sembla que el temps acompanyarà, i espero que vingui molta gent a passar una bona estona”.

Font: Rebaixes d’estiu i lleure, dissabte a Les Bòbiles amb la ‘Shopping Night’