RENFE incrementa els serveis de rodalia fins al 88% durant els caps de setmana i festius

Categories General

A partir d’aquest dissabte, RENFE incrementa els serveis de rodalia de Barcelona fins al 88% durant els caps de setmana i festius. Aquesta mesura s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. Als serveis Regionals es manté el servei que es presta actualment.

A Rodalies de Catalunya, els darrers caps de setmana el descens de la demanda ha superat el 80%. Des del passat dilluns, RENFE va incrementar l’oferta fins al 94% a rodalia de Barcelona.

Es recorda l’ús obligatori de la mascareta al transport públic. Aquesta norma tal com indica el BOE s’ha estès a la via pública, espais a l’aire lliure, i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

Els clients poden consultar el horaris i itineraris a través dels webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com , app Rodalies i RENFE Cercanías, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Font: RENFE incrementa els serveis de rodalia fins al 88% durant els caps de setmana i festius