Reobertes totes les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

Categories General

Les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona han anat reobrint esglaonadament tan bon punt han estat garantides les mesures de seguretat per als empleats públics i els contribuents. Entre altres actuacions, s’hi han instal·lat mampares i s’han redissenyat els espais tenint en compte les distàncies necessàries.

L’ORGT de Martorell va reobrir el 21 de juliol passat (carrer Mur, 61) i atén al públic de manera presencial dos cops per setmana: dimarts i dijous, de 8.30 a 14.00h. La resta de canals, telefònics i telemàtics, que s’han utilitzat de forma intensiva des de l’inici de la crisi sanitària, segueixen estant a disposició dels contribuents.

L’atenció presencial a les oficines es fa amb cita prèvia que es pot sol·licitar a orgt.cat/cites, i es complementa amb l’atenció no presencial, que es va reforçar des de l’inici de la crisi sanitària, i que s’està prestant a través del web de l’Organisme (orgt.diba.cat ) i als correus electrònics orgt.martorell@diba.cat i orgt.atenciociutadana@diba.cat des d’on ajuden a fer tots els tràmits. Per últim, l’atenció al contribuent també s’ofereix telefònicament trucant al 93 472 92 50 i 674 797 368, de 8.30 a 14.00h.

Al web de l’ORGT es poden fer tots els tràmits, així com presentar escrits per mitjà del Registre Telemàtic. El ciutadà també pot emplenar un formulari deixant el seu número de telèfon perquè el personal de l’Organisme s’hi posi en contacte per respondre les seves consultes.

L’Organisme de Gestió Tributària gestiona els impostos i tributs municipals d’acord amb els calendaris fiscals que aprova cada ajuntament de la província que ha delegat les seves competències a favor de l’ORGT.

Font: Reobertes totes les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona