Reobre la Biblioteca, amb el préstec, la consulta i la zona d’estudi i lectura disponibles

Categories General

La Biblioteca Martorell ha tornat a obrir aquest dilluns 24 d’agost després de dues setmanes d’aturada per vacances. L’equipament de l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals torna amb els mateixos serveis que ja havia ofertat als seus usuaris des de mitjans del passat mes de juliol, adaptats a les mesures de seguretat.

Des d’aquest dilluns, l’equipament torna a rodar amb l’horari habitual d’estiu: de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30h i els dimarts i dijous, a més, de 10.00 a 14.00h. Horari que serà vigent fins el proper 14 de setembre.

A les instal·lacions s’hi podran consultar “tots els llibres que es vulgui”, segons comenta la tècnica bibliotecària Josefina Canals. L’usuari accedirà “a la informació bibliogràfica, tant presencial com per correu electrònic o per telèfon”. També podrà fer préstec dels documents que vulgui -llibres, pel·lícules, música o revistes- a través de les màquines d’autopréstec. La devolució dels documents es podrà fer tant per la bústia externa com interna de la Biblioteca.

Pel que fa a l’espai d’estudi, es disposarà del wifi gratuït i dels ordinadors per a consultes i treballs. Tot això, tal i com explica Canals, “seguint totes les mesures de desinfecció i protocols adequades a la COVID-19”.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

Canals explica que, per contra, encara no estan encara disponibles a la Biblioteca Martorell la sala infantil, així com tampoc el servei de consulta de premsa i de revistes, que se situa al costat del vestíbul principal de l’edifici.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

Com en fases anteriors, per a l’accés a tots els serveis serà obligatori l’ús de la mascareta i la neteja de mans amb hidrogel que els usuaris trobaran a l’entrada de l’edifici. Durant l’obertura de la Biblioteca es garantirà la neteja i desinfecció i també la ventilació, tant dels espais com del mobiliari que sigui a l’abast del públic.

Font: Reobre la Biblioteca, amb el préstec, la consulta i la zona d’estudi i lectura disponibles