Restriccions de circulació amb motiu de la rua del Carnaval

Categories General

La Policia Local de Martorell informa de diverses afectacions en la circulació de trànsit rodat amb motiu de la celebració de la rua de Carnaval, dissabte 26 de febrer a la tarda, així com del Carnaval Infantil, diumenge 27 de febrer al matí.

Dissabte el carrer del Mur romandrà tancat des de les 15.00 a les 18.00h -l’hora d’inici de la desfilada de les carrosses des d’aquest punt-. En conseqüència, i a partir d’aquest moment i fins les 21.00h, els talls a la via es produiran atenent al recorregut de la rua.

Les restriccions es produiran al Portal d’Anoia; el carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí fins la plaça del Vi; la Rambla de les Bòbiles, de nou la plaça del Vi; la Carretera de Piera; el carrer de Montserrat i el carrer de Joaquim Barnola, on és prevista l’arribada entre les 20.00 i les 21.00h.

Per aquest motiu, tots els conductors que accedeixin a Martorell des de la carretera B-224 en aquestes hores trobaran tallada la rambla de Les Bòbiles a l’alçada de la plaça dels Països Catalans. En aquest punt, giraran a mà esquerra si es dirigeixen als barris de Torrent de Llops, Can Carreras o el Pla -per l’avinguda del Puig del Ravell- o bé a la dreta per anar al Camí Fondo, Buenos Aires -serveis com l’Hospital, el CAP o la comissaria dels Mossos d’Esquadra, per exemple- o Verge del Carme.

Diumenge l’afectació pel pas de la rua del Carnaval Infantil es produirà des de les 12.00h i fins les 13.30h, aproximadament. El recorregut tallat serà les vies i carrers adjacents des de la plaça de les Cultures; carrer de Corbera; avinguda del Camí Fondo; carrer d’Esparreguera i de nou plaça de les Cultures.

Font: Restriccions de circulació amb motiu de la rua del Carnaval