S’activa el calendari de portes obertes i inscripcions a les llars d’infants municipals

Categories General

El Consell Escolar de Martorell ha aprovat el calendari de matriculació a les llars d’infants municipals de Pont d’Estels , Les Torretes i Riu de Sons per al curs 2022-23 per a infants de 0 a 3 anys. El procediment es posa en marxa, per a les famílies que vulguin inscriure els seus fills per primer cop, amb una reunió informativa el 21 d’abril. Les portes obertes als centres es faran entre el 27 d’abril i el 5 de maig. Les matrícules engegaran el 9 de maig.

La reunió informativa se celebrarà a la sala d’actes del Complex Educatiu, en dos torns: a les 11.00 i a les 17:30h, i caldrà reservar plaça al web del PMSAPM o al de les llars d’infants. Serà un acte presidit per les tres directores dels centres i la responsable d’educació de 0 a 3 anys a Martorell, Lídia Torras.

Torras destaca que “parlarem de les edats que acollim: nens i nenes nascuts el 2020, 2021 i entre el 1 de gener i 31 de juliol de 2022”. També s’informarà “d’on són les llars, la seva filosofia a nivell pedagògic, serveis, places vacants, calendaris, horaris i jornades de portes obertes”.

Lídia Torras, responsable d’educació de 0 a 3 anys a Martorell

Les portes obertes a Pont d’Estels es faran el 29 d’abril i el 4 de maig (17.30h); a Les Torretes el 27 d’abril i el 5 de maig (17.30h) i a Riu de Sons el 28 d’abril i el 3 de maig (17.30h). La directora de cada centre i algun altre membre de l’equip docent “rebran les famílies i els explicaran la seva manera de treballar amb els infants a nivell pedagògic, els mostraran un vídeo, els faran una visita pels espais i contestaran les preguntes i dubtes”.

Lídia Torras, responsable d’educació de 0 a 3 anys a Martorell

Per assistir a les portes obertes -places limitades- caldrà demanar-ho per telèfon o correu electrònic: a Riu de sons (93 774 17 13 i riudesons@martorell.cat); Les Torretes (93 776 51 82 i llarinfantstorretes@martorell.cat) i Pont d’Estels (93 774 56 02 i pontdestels@martorell.cat).

En paral·lel, els tres centres ja estan demanant a les famílies amb fills ja matriculats a les llars el curs passat i que hi continuaran el proper la confirmació de la plaça. Un tràmit que permet a l’equip docent fer un càlcul de l’oferta de places vacants per al curs vinent.

Calendari de les inscripcions per al curs 2022-23

Les inscripcions tindran lloc del 9 al 20 de maig (ambdós inclosos) de manera telemàtica a l’enllaç de la notícia que es pengui al web de les llars d’infants o a la seu electrònica del PMSAPM, a l’apartat ‘tramita amb nosaltres’. Torras explica que “també es podran fer via presencial, demanant cita prèvia a l’OME els dies 18, 19 i 20 de maig”.

Exhaurits els 15 dies de presentació de sol·licituds, l’1 de juny es publicarà la llista provisional amb la puntuació obtinguda. Del 2 al 8 de juny es podran presentar reclamacions i, en el cas que el volum de demanda de places requereixi fer sorteig i establir un número de desempat, aquest es faria del 9 al 13 de juny. La publicació de la llista definitiva amb tots els admesos es publicarà el 15 de juny. El període de matrícula comprendrà del 16 i el 22 de juny, però si el volum de demanda no requereix de fer sorteig, la matrícula s’avançaria al 6 i 10 de juny.

Lídia Torras, responsable d’educació de 0 a 3 anys a Martorell

La responsable d’educació de 0 a 3 anys a Martorell afegeix que dels dels centres “s’està a plena disposició de les famílies per resoldre qualsevol dubte a educacio03@martorell.cat”.

Font: S’activa el calendari de portes obertes i inscripcions a les llars d’infants municipals