Sardanes en viu, aquest diumenge a la pista-jardí d’El Progrés

Categories General

La Secció Sardanista de Martorell organitza, aquest diumenge 20 de setembre a la pista-jardí d’El Progrés, un concert i ballada de sardanes. La sessió començarà a les 18.30h, i anirà a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa. L’entrada serà gratuïta, però caldrà reservar les entrades a través del web entrades.martorell.cat o bé a sardanesamartorell.cat.

Aquesta és la segona activitat que pot organitzar l’entitat al llarg del 2020, després de la ballada de Sant Antoni Abat el passat mes de gener. És la reprogramació de la ballada prevista dins dels actes de celebració de la Diada, ara amb la possibilitat de complir amb totes les mesures de seguretat requerides.

Tal i com explica el president de l’entitat organitzadora, Màrius Escoda, qui vulgui assistir-hi només ha d’apuntar-se “a través d’Internet, facilitant el nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic”.

Màrius Escoda, president de la Secció Sardanista de Martorell

La cobla tocarà 10 sardanes i dues peces d’altres estils musicals -un pasdoble i un vals-jota-. Les sardanes de programa seran El xicarró (Joaquim Serra); Rondalles i cançons (Josep Vicens Xaxu); Amics de Sarrià (Conrad Saló); Camperola (Eduard Toldrà); La poesia de les violetes (Francesc Teixidó); Nit estelada (Josep Saderra); Un estel a Les Torretes (Daniel Gasulla); Pans i fuets (Carles Ferrés); El secret d’Olesa (Xavier Ventosa); Ninoia (Joan Pelfort); el pasdoble Manolete i el vals-jota Olé Aragón , totes dues de Max Havart, posaran el punt i final, junt amb un curt i un llarg de La santa espina .

Torna el ‘Ressò Sardanista’ a la ràdio

També es posa en marxa des d’aquest dissabte 19 de setembre el programa ‘Ressò Sardanista’ a Ràdio Martorell, presentat per Màrius Escoda i Salomé Miró, en l’horari habitual de 09.00 a 11.00h. Estrena temporada després d’uns mesos d’absència en directe per la pandèmia.

Màrius Escoda, president de la Secció Sardanista de Martorell

Al programa s’informarà també dels possibles concerts que organitzi l’entitat en el futur, sempre en funció de la situació sanitària i adaptant-se a les mesures d’higiene i distància.

Font: Sardanes en viu, aquest diumenge a la pista-jardí d’El Progrés