Se suspèn el mercat setmanal dels dissabtes al barri de Buenos Aires

Categories General

Des que es va decretar l’estat d’alarma per coronavirus, l’Ajuntament de Martorell va limitar la celebració dels mercats no sedentaris a parades de producte fresc. La Regidoria de Comerç ja va suspendre la setmana passada el mercat a La Vila i, ara, seguint les recomanacions de la Generalitat, també cancel·la el de Buenos Aires. L’objectiu és restringir al màxim la mobilitat per anar a comprar durant el confinament. Els pagesos que hi tenen parada podran seguir venent els seus productes a domicili.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, indica que “amb aquesta mesura facilitarem que la gent es quedi a casa, que no surti per comprar o compri quantitats perquè li duri més dies. Evitar aquest trànsit que encara tenim al carrer de gent que va a fer la compra. És molt important tenir menjar a casa i alimentar-se, però ho hem de fer amb seny. Hem d’encarregar-ho a través del servei de comandes o fer que ens ho portin a casa”.

Rosa Cadenas assegura que “hem parlat amb els pagesos que tenen parada de productes d’alimentació als mercats no sedentaris i estan disposats a portar-nos la compra a casa amb les mateixes garanties i la mateixa qualitat”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Recordem que, des del 25 de març, el Mercat Municipal Les Bòbiles obre només, de 8.00 a 14.00h, de dilluns a dissabtes. Els paradistes, així com un ampli ventall de comerços locals d’alimentació i serveis, ofereixen el servei de comanda telefònica o per WhastApp i, en alguns casos, entrega a domicili.

El llistat de botigues que ofereixen aquest servei s’actualitza periòdicament, i es pot consultar al web i xarxes socials del Molí Empresa i de l’Ajuntament. També es pot comprar online  al marketplace APROP Martorell amb lliurament porta a porta.

Font: Se suspèn el mercat setmanal dels dissabtes al barri de Buenos Aires