SEAT aturarà dilluns la producció pel coronavirus

Categories General

SEAT aturarà la producció de la seva fàbrica de Martorell a causa de la situació d’excepcionalitat pel coronavirus i en previsió a la falta de subministraments. Així, a partir de dilluns, deixaran d’operar tots els torns de les tres línies de producció.

Fins al moment, la producció a la factoria avançava, tot i que havien estudiat mesures de prevenció per una possible manca de subministraments. De fet, ja havia aturat el torn extra de producció d’aquest dissabte a la línia 2 de la fàbrica de Martorell pel coronavirus en no considerar necessari fer un torn addicional. Els torns extraordinaris dels dissabtes del mes de març s’havien establert per atendre una comanda de 6.000 unitats del vell Seat León. Davant la declaració d’estat d’alarma per part del govern espanyol, la planta martorellenca ha canviat el seus plans i ha decidit no obrir portes a partir de dilluns.

SEAT ha cancel·lat els tres torns de producció que es fan a la fàbrica de la nostra població fins a nou avís i segons avanci la situació general. El comitè intercentres es reunirà dilluns a la tarda per abordar la situació.

Un dels principals problemes amb els quals es troba la planta de Martorell ara mateix és que quatre dels seus proveïdors estan situats a Igualada i Òdena, ciutats en quarantena per la Generalitat de Catalunya per un pic de contagis. Al contrari del que passa amb els subministradors de països llunyans, l’estoc amb el qual es compta d’aquestes peces és limitat.

Font: SEAT aturarà dilluns la producció pel coronavirus