SEAT llança la seva primera plataforma de mobilitat

Categories General

SEAT, a través del seu centre de desenvolupament de software, SEAT:CODE, ha creat la seva primera plataforma de mobilitat multimodal. Aquesta plataforma és el primer producte de software que desenvolupa i comercialitza la companyia per operar i gestionar flotes de vehicles de forma 100% digital.

El primer operador en fer servir aquesta nova app ha estat el servei de motosharing de SEAT MÓ, llançat a la ciutat de Barcelona el mes d’agost passat amb més 600 eScooters . Des d’ara, la plataforma està disponible també per a altres empreses i operadors de serveis de sharing que estiguin interessats, ja que el seu ús és compatible amb qualsevol servei compartit, tant públic com privat, ja sigui cotxe, moto, bicicleta o patinet.

Carsten Isensee, vicepresident de Finances i IT de SEAT, ha destacat que “aquesta plataforma és la mostra que ja no només som fabricants de vehicles, sinó també proveïdors de serveis de mobilitat. SEAT és ara capaç de vendre sotfware i aquest és un gran valor afegit per a la companyia”.

La plataforma, disponible per a iOS i Android, ofereix un avançat sistema de geolocalització que permet monitorar tots els vehicles connectats a ella en temps real, editar les zones d’aparcament dels vehicles o gestionar pagaments dels usuaris, entre d’altres funcions. També ofereix una interfície disponible per a l’operador que permet crear i editar dashboards , seguir dades en temps real, analitzar el comportament dels usuaris o realitzar previsions, gràcies a la tecnologia IoT.

Premi al Millor Projecte d’Innovació i Transformació i CIO de l’any

El centre de desenvolupament de software de la companyia, SEAT:CODE, ha estat recentment reconegut com el millor projecte d’innovació i transformació de 2020 per CIONET. A més, Sebastian Grams, CIO de SEAT, també ha estat guardonat com CIO de l’any a Espanya.

Font: SEAT llança la seva primera plataforma de mobilitat