SEAT torna a col·laborar amb la campanya de vacunació contra la COVID

Categories General

SEAT torna a col·laborar amb la campanya de vacunació contra la COVID-19. La companyia vol col·laborar a accelerar la immunització de la població i per això facilita els seus recursos per administrar les diverses dosis de les vacunes. L’empresa automobilística posa a disposició dels ciutadans dos punts de vacunació fixos: un a CASA SEAT, al centre de Barcelona, i un altre al centre mèdic annex a les seves instal·lacions de Martorell, on també es vacunarà treballadors de la companyia i del Grup Volkswagen, així com empleats d’empreses proveïdores.

A més d’aquests punts de vacunació, la companyia també posa en marxa dos motor home, els camions que s’utilitzen en les competicions, adaptats per a ús sanitari, amb els quals ja va ajudar a immunitzar la ciutadania l’estiu passat. El primer entra en funcionament avui, a la zona de La Maquinista, mentre que el segon s’ubicarà els propers dies a la zona metropolitana nord. La col·laboració és fruït de l’acord aconseguit amb el Govern de la Generalitat, el febrer passat, i el dispositiu es fa en coordinació amb el Departament de Salut.

La directora de Salut, Seguretat i Emergències de SEAT, Dra. Patrícia Such, assegura que “tenint en compte el moment en què ens trobem, en què la taxa de contagis de COVID-19 està clarament a l’alça, és prioritari accelerar la vacunació a totes aquelles persones que compleixin les condicions establertes per la Generalitat de Catalunya”. I ha afegit que “és la manera de frenar l’escalada, i tenint més en compte les dates de Nadal que s’acosten. Estem molt orgullosos de col·laborar, una vegada més, amb els nostres recursos a accelerar el procés i administrar fins a un total de 8.000 dosis diàries”.

Dra. Patrícia Such, directora Salut, Seguretat i Emergències de SEAT

SEAT també proporciona el personal administratiu i sanitari, més de 100 persones que ja tenen experiència en l’administració de les vacunes contra la COVID-19. Tots els ciutadans que compleixin els requisits marcats pel Govern de la Generalitat per rebre qualsevol de les dosis de la vacuna podran acudir a qualsevol dels punts de vacunació de SEAT, amb cita prèvia a través de vacunacovidsalut.cat, i en horari de 9.00 a 20.00h.

Font: SEAT torna a col·laborar amb la campanya de vacunació contra la COVID