SEAT treballarà 11 dissabtes per fabricar una comanda extraordinària de 6.000 León

Categories General

Una comanda extraordinària de 6.000 unitats del León ha obligat SEAT a habilitar 11 torns addicionals de treball en la línia 2 de la planta de Martorell. L’empresa ha arribat a un acord amb el comitè intercentres per mantenir en funcionament la línia (en torn de matí) quatre dissabtes al març, tres a l’abril i un el mes de juny. A més, es preveu contractar personal temporal per agilitar el ritme de producció, ajustant les pauses obligatòries, de manera que no s’interrompi la fabricació.

Aquestes 6.000 unitats extres corresponen a l’actual versió del León, la fabricació del qual cessarà la primera setmana de juny per llançar el nou León, presentat la setmana passada. Per aquest motiu, la companyia ha pactat un nou calendari de treball que permeti atendre aquesta demanda en el termini previst. El número de contractacions de personal temporal, una cosa habitual quan s’estableixen jornades laborals addicionals, està encara per decidir.

Queda pendent de negociar més dissabtes de treball, a partir del mes de juny, per atendre una comanda extraordinària, en aquest cas de 4.000 unitats del nou León. Des del comitè d’empresa de SEAT consideren que l’augment de producció és una bona notícia en un any complicat per al sector i que, a més, servirà per crear ocupació.

Font: SEAT treballarà 11 dissabtes per fabricar una comanda extraordinària de 6.000 León