Segona convocatòria del programa Kit Digital per a microempreses de tres a nou treballadors

Categories General

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell posa en coneixement que el proper 2 de setembre s’obrirà el termini de sol·licituds per accedir al Kit Digital . Aquest programa concedeix ajudes econòmiques per facilitar la digitalització d’empreses i microempreses. En aquesta ocasió es desplega el ‘segon segment’, que ateny a les que tenen entre tres i nou treballadors.

Totes les empreses i autònoms martorellencs que compleixin aquest requisit podran presentar la seva sol·licitud, en línia i en aquest enllaç , a partir del dia 2 a les 11.00h. La inscripció es perllongarà durant un any, però es tindrà en compte l’ordre de presentació a l’hora de concedir les ajudes.

El bo digital en cas de ser concedit és de 6.000 euros, que l’empresa o microempresa beneficiària podrà invertir en l’adquisició d’una o més solucions tecnològiques, sempre que siguin en qualsevol de les 12 categories establertes en el programa. Per fer-ho, “caldrà formalitzar acords de prestació amb els agents digitalitzadors que n’estan adherits”, explica la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, és a dir, amb empreses proveïdores de les diferents solucions tecnològiques que hagin sol·licitat formar part del marketplace del Kit Digital.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Per qualsevol dubte al respecte, es facilita el correu electrònic de la Cambra digital oficinaacelerapime@cambrabcn.cat, i el contacte telefònic de Winfor Sibaix: 93 749 62 37.

El programa compta amb una pressupost total de 3.067 milions d’euros i atén empreses i autònoms de fins a 49 treballadors, que podran disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització i impulsar la seva transformació digital.

L’import al que opten depèn de si formen part del segment 1 -per a empreses de 10 a 49 treballadors i un import de 12.000 euros-; el segment 2 -petites empreses o microempreses de tres a nou treballadors i un import de 6.000 euros- i el segment 3 -microempreses de zero a dos treballadors i dotació de 2.000-.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

El Kit Digital és un programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, gestionat per l’Entitat Pública Empresarial Red.es. S’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda España Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

Font: Segona convocatòria del programa Kit Digital per a microempreses de tres a nou treballadors