Sergi Pérez i Pepe Arqué reconeguts als premis RACC MotorSport

Categories General

El passat dimarts, 23 de gener, el RACC va a lliurar els premis RACC MotorSport, corresponents a la temporada 2023. Durant l’acte, que va tenir lloc a l’Auditori AXA (Barcelona), es va guardonar els pilots de l’entitat que al llarg de la temporada passada van aconseguir títols o victòries en qualsevol disciplina del món del motor.

Pel que fa a l’automobilisme, es va reconèixer el martorellenc Sergi Pérez, guanyador de la Peugeot Rally Cup Ibérica y de la Beca Junior RTS. Títols amb què el pilot de Martorell s’ha guanyat la confiança del seu equip, el Terra Training Motorsport, per pujar de categoria. La pròxima temporada, que començarà a finals del mes de febrer, Pérez competirà a temps complet al volant d’un Hyundai i20 N Rally2.

També es va homenatjar el pilot martorellenc Pepe Arqué, guanyador de la Copa d’Espanya de Rally Cross i sotscampió de la Divisió 2 d’Auto-Cross. Arqué, es va mostrar molt orgullós de rebre reconeixement per part del RACC, ja que “forma part dels millors pilots d’automobilisme i de motociclisme a nivell català i nacional. Veure que reconeixen els meus èxits i els meus títols em fa sempre molta il·lusió”.

Pepe Arqué, pilot martorellenc

El president del RACC, Josep Mateu, i el director general del Club, Xavier Pérez, acompanyats de diverses autoritats esportives com ara el president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó, i els presidents de les federacions catalanes d’Automobilisme i Motociclisme, Pere Serrat i Tato Prat, respectivament, van ser els encarregats de lliurar els guardons.

The post Sergi Pérez i Pepe Arqué reconeguts als premis RACC MotorSport appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Sergi Pérez i Pepe Arqué reconeguts als premis RACC MotorSport