Sessió extraordinària per designar els membres de les meses per a les Municipals

Categories General

Aquest dimarts 2 de maig, a les 19.00h, l’Ajuntament de Martorell en Ple celebrarà una sessió extraordinària per realitzar el sorteig per designar els membres de les meses electorals que s’han de constituir a la població el proper 28 de maig amb motiu de les Eleccions Municipals. El sorteig es farà a la sala de sessions i es podrà consultar des de l’endemà, 3 de maig, a les dependències de l’Ajuntament.

El passat 26 d’abril es van fer públiques les llistes electorals provisionals al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). La Junta Electoral de Zona ha esmenat possibles errors i ha estudiat les al·legacions. Aquest 2 de maig s’han publicat les candidatures definitives .

A Martorell es presenten set candidatures a les Eleccions Municipals, que han estat acceptades per la Junta Electoral. Les candidatures són: Junts per Martorell, Partit dels Socialistes de Catalunya, Movem Martorell, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Partit Popular i Vox.

La campanya electoral es durà a terme del 12 al 26 de maig. L’endemà tindrà lloc la jornada de reflexió i el 28 de maig, la celebració de les eleccions.

Font: Sessió extraordinària per designar els membres de les meses per a les Municipals