Sessió informativa del curs ‘Activitats auxiliars de magatzem’ al Molí Fariner

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica ha fet aquest dilluns, a les 10.30h, la sessió informativa del Certificat de Professionalitat (CP) ‘Activitats auxiliars de magatzem ‘, curs de Formació Ocupacional que s’iniciarà enguany al Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell. En aquesta sessió s’ha donat tota la informació relativa al curs, que començarà el 30 de gener en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h.

El CP ‘Activitats auxiliars de magatzem’ és de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades en 170 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d’un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat, respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, ha aconseguit una subvenció del Fons Social Europeu i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de Formació d’oferta adreçada prioritàriament a treballadors desocupats (FOAP 2022) per impartir un total de cinc cursos de Formació Ocupacional, entre els quals aquest CP ‘Activitats auxiliars de magatzem’. Tot i que la convocatòria correspon a l’any 2022, el gruix d’aquestes formacions es farà durant el 2023.

Programació FOAP 2022

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2022, des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell enguany es realitzaran les següents especialitats formatives:

Certificat de professionalitat ‘Operacions bàsiques de restaurant i bar’ (330h)

Certificat de professionalitat ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’ (490h)

Certificat de professionalitat ‘Socorrisme en instal·lacions aquàtiques’ (380h)

Certificat de professionalitat ‘Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals’ (270h)

Informació i preinscripcions

Consulteu els diferents programes dels cursos per obtenir més informació (clicant sobre cada títol podreu consultar el programa). Valoreu si reuniu els requisits previstos en cada curs i si podeu assistir amb l’horari i calendari establerts.

Si us interesseu per alguna especialitat cal omplir el formulari de preinscripció online o que us adreceu a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

Font: Sessió informativa del curs ‘Activitats auxiliars de magatzem’ al Molí Fariner