Setmana plena de concerts de l’Escola de Música per Santa Cecília, la seva patrona

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell celebrarà, entre el proper dilluns 20 i el divendres 24 de novembre, la Setmana de Santa Cecília. Cada tarda de dilluns a dijous ha programat concerts a càrrec dels alumnes i el professorat a la seu de Cal Nicolau. Per divendres, l’activitat es trasllada al pont del Diable en l’encesa de l’enllumenat de Nadal, i a l’Ateneu, amb la sessió de Jam Session.

“Des de l’Escola alterarem l’activitat habitual de les nostres classes durant la setmana vinent per celebrar la festivitat en honor de Santa Cecília de Roma, patrona dels músics. Farem un seguit d’activitats molt estimulants de cara als alumnes, a les famílies i al professorat, perquè tots hi participem”, destaca el Cap d’Estudis de l’EMM, Eloi López.

Eloi López, Cap d’Estudis de l’EMM

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous, l’activitat es concentra al mateix auditori de l’Escola, a Cal Nicolau, amb concerts a càrrec d’alumnes i professors del centre. Sempre en el mateix horari, a les 19.30h.

López destaca que, a més, “el divendres organitzem dues activitats extraordinàries: d’una banda, el cor de l’Escola, dirigit pel Llorenç Castelló, actua en l’encesa de llums de Nadal al pont del Diable, a les 17.30h. De l’altra, a l’Ateneu comptarem amb l’actuació del Pol Padrós Quartet, que és professor de trompeta de l’Escola. Serà a les 19.00h, com a preludi de l’habitual Jam Session que l’EMM organitza cada darrer divendres de mes en aquest edifici de Can Carreres.

Eloi López, Cap d’Estudis de l’EMM

D’altra banda, també es faran altres accions, com ara portes obertes a les classes dirigides als pares i mares i a les amistats dels alumnes.

Eloi López, Cap d’Estudis de l’EMM

El Cap d’Estudis de l’EMM recalca doncs que tot el conjunt d’activitats que es proposen per a la Setmana de Santa Cecília ajuden els alumnes a acostumar-se a actuar en un escenari i a interactuar amb el professorat.

The post Setmana plena de concerts de l’Escola de Música per Santa Cecília, la seva patrona appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Setmana plena de concerts de l’Escola de Música per Santa Cecília, la seva patrona