S’habilita el servei de recollida d’avets nadalencs a diferents punts del poble

Categories General

L’Ajuntament de Martorell instal·la, del 12 al 17 de gener, un sistema de recollida gratuït d’avets nadalencs a carrers i places de la població. Qualsevol ciutadà o comerç pot dipositar els arbres a algun dels tres punts disponibles, repartits pels barris. Els arbres s’hauran de deixar a la zona delimitada amb tanques per evitar molèsties. Els arbres recollits es trituraran i s’utilitzaran per fer compost.

Es recullen majoritàriament avets, però també branques d’arbres que han servit de decoració nadalenca a les llars. Es recomana lliurar el arbres nets d’elements ornamentals. En acabar el termini, els arbres que estiguin en bon estat es replantaran, mentre que es farà compost dels que no puguin sobreviure.

Les àrees de recollida serveixen per evitar abandonaments incívics als contenidors habituals, recorda el regidor de Medi Ambient, Albert Fernández.

Albert Fernández, regidor de Medi Ambient

Els punts de recollida són petits tancats on es poden dipositar els avets, i es troben a la plaça de les Cultures (Camí Fondo), a la rambla de Les Bòbiles (davant del Mercat Municipal) i a l’aparcament del Vapor (La Vila).

Font: S’habilita el servei de recollida d’avets nadalencs a diferents punts del poble