Stay Homas, Alfred Garcia, Mama Dousha i Sofia Coll, dijous a l’Anual Flaixbac

Categories General

Dijous 2 de maig, la Nau 2 de Ca n’Oliveres acollirà, per quart any consecutiu, la festa Anual Flaixbac, que comptarà amb concerts en directe d’Stay Homas, Alfred Garcia, Mama Dousha i Sofia Coll, artistes que formen part del panorama actual de música catalana. L’obertura de portes serà a les 19.00h i les actuacions dels artistes convidats començaran a les 20.30h, i s’allargaran fins a les 23.00h. Abans, però, els assistents podran gaudir d’una fira gastronòmica, amenitzada amb música.

L’Anual Flaixbac dona el tret de sortida de la temporada de festivals musicals d’estiu, gràcies a una de les emissores referents al territori, Ràdio Flaixbac. Pol Truque, responsable d’accions especials del Grup Flaix, diu que aquesta festa “vol remarcar els artistes pels quals ha apostat l’emissora”. “El cap de cartell serà el grup Stay Homas, que no se sap si aquesta serà la seva última gira o no, per tant, és una bona ocasió per veure’ls”.

“A Stay Homas els acompanyaran l’artista consagrat Albert Garcia, que és el primer cop que actuarà a Flaixbac, i dos grups més del nou panorama català com són Mama Dousha amb hits que sonaran molt com ‘Rikiti’, i també l’artista Sofia Coll, que després de passar per Eufòria i altres festivals, també és una aposta de l’emissora com a nou talent per complementar el cartell de l’Anual Flaixbac”.

Pol Truque, responsable d’accions especials del Grup Flaix

Stay Homas és un trio musical català que va sorgir arran del confinament per la Covid-19, i que des de llavors ha tingut molt d’èxit amb temes com ‘Here 2 Play’, ‘Ese Beso’ o ‘La Platja’. Tant és així, que alguns d’aquests temes han aconseguit posicionar-s’hi en el número 1 de les llistes d’èxits de Flaixbac. El gener del 2025, però, el grup farà una parada indefinida tal com han informat darrerament.

Per la seva banda, Alfred Garcia també s’ha posicionat en el més alt de les llistes d’èxits de l’emissora, amb temes com Crema la nit i Els teus ulls . L’artista es va donar a conèixer al programa de RTVE, Operación Triunfo , l’any 2017, i des de llavors s’ha consagrat en el panorama musical de l’Estat com a cantant i també productor, compositor i multiinstrumentista.

Mama Dousha i Sofia Coll formen part del panorama d’artistes emergents del país, que completaran el cartell de l’Anual Flaixbac. Mama Dousha és el músic i cantant de Poblenou amb arrels argentines i italianes, autor de la cançó Rikiti , tema que encapçala el rànquing de les cançons en català més punxades a la ràdio a l’octubre i la més buscada a Catalunya a la plataforma Shazam.

Sofia Coll és cantant, ballarina i actriu i ha entrat amb molta força a La Llista de Flaixbac amb Here To Stay , una cançó que fa més d’11 setmanes que sona a la llista i encara es manté en posicions privilegiades. La cançó combina el català, el castellà i l’anglès amb melodies electròniques que et fan pujar l’ànim i les ganes de ballar.

Tal com afirma Truque, la finalitat del festival és “agrair a l’audiència el seu suport apropant els artistes de l’emissora als oients, mitjançant concerts accessibles per tothom”. “Els concerts començaran a les 20.30h, però obrirem portes a les 19.00h amb diferents espais gastronòmics perquè la gent pugui prendre alguna cosa. Així, el Dj de Flaixbac, Andreu Presas, amenitzarà amb la seva música l’estona prèvia a les actuacions, per tal d’oferir una experiència més completa a tots els assistents de Martorell i rodalia”.

Pol Truque, responsable d’accions especials del Grup Flaix

Les entrades es poden comprar al web entrades.martorell.cat al preu de 3 euros, import que serà retornat a les persones que assisteixin a l’acte. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors legals, i hauran de presentar un document a l’accés del recinte que es pot descarregar aquí .

The post Stay Homas, Alfred Garcia, Mama Dousha i Sofia Coll, dijous a l’Anual Flaixbac appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Stay Homas, Alfred Garcia, Mama Dousha i Sofia Coll, dijous a l’Anual Flaixbac