Categories General

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se a l’AE L’Hospitalet Bellsport (5-4) i puja fins la segona plaça de la classificació, on empata amb els riberencs però amb qui té guanyat el gol average particular. Els de Víctor González van arrencar amb més arguments en defensa, posant problemes a l’atac visitant, i mantenint a zero la porteria. Els vermells feien treballar el porter riberenc, que es feia fort sota pals. A punt d’arribar a l’equador de la primera meitat, L’AE L’Hospitalet Bellsport va mostrar més armes en atac, i guanyant metres des de la defensa, feia dubtar al Sala5.

I després d’una pressió més alta, els d’Antonio Mesa feien el 0 a 1. La resposta arribava de Pau Albacete, que empatava al cap d’un minut, amb un xut inapel·lable. Els vermells capgiraven el marcador amb una centrada d’Oussama Chefrau que acabava al fons de la xarxa enmig de molts jugadors. Quedaven encara set minuts per al descans i als riberencs els donava temps d’aprofitar dues errades dels martorellencs per tornar a manar en el marcador. Chechi convertia dos gols, amb molta qualitat, per tancar la primera meitat amb el 2 a 3.

En la represa, una nova errada en la sortida de pilota dels de González propiciava el quart gol visitant. En aquest cas era Raul Ceni, el capità, qui penalitzava a base de gol quan només passaven sis minuts del segon temps. Els martorellencs reaccionaven en qüestió de segons. Ramon castigava una mà d’Uri dins l’àrea i transformava el penal. A base de córrer en defensa, els de González se sentien cada cop més còmodes i miraven la porteria visitant amb més perill. Abans, Sergio Arriero evitava el 3 a 5 . Primer Oussama errava l’empat, però després Pau Albacete aprofitava una pilota a la sortida d’un córner per fer el 4 a 4.

Oussama sentencia a base de qualitat

Però al Sala5 encara li quedava temps per capgirar del tot el marcador. Oussama s’inventava una genialitat a menys de tres minuts del final per convertir el cinquè. Dins l’àrea tenia la sang freda per fer el 5 a 4 i avançar els seus. Tot i que l’Hospitalet Bellsport ho va provar jugant de 5, els martorellencs no van encaixar i van segellar la victòria a casa, un triomf que els puja a la segona plaça.

L‘entrenador Víctor González va admetre que tenia confiança plena en el seu equip i creu que era un partit que qualsevol dels dos equips podria haver-se endut.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Després d’aquesta jornada, el primer equip del Sala5 és segon a la taula, per darrere del Calvià i a cinc punts de distància. L’Hospitalet Bellsport baixa a la tercera plaça i l’Escola Pia tanca els quatre primers llocs.

Estrena amb derrota

L’absolut femení del Club Natació Martorell va perdre en el primer partit de la lliga 2020-2021. Les martorellenques van aixecar el teló de la lliga regular aquest dissabte, a la piscina del Complex Esportiu La Vila, i ho van fer contra el filial del CN Sabadell i amb una derrota (9-12).

Les vallesanes van dominar al principi, amb un parcial de 0-2, però les de Rafa López van trobar més encert en el segon període, empatant a 3 el partit, a base de més encert i amb una millor defensa. Les sabadellenques van tornar a marcar territori i van estirar la renda a dos gols, 6 a 8, al descans.

En la represa, les martorellenques no van començar al seu millor nivell i van veure com el filial sabadellenc feia el 8 a 10, tot i haver-hi estat a només un gol de diferència. En l’últim quart, la diferència no es va moure dels tres gols i el resultat final va ser de 9 a 12.

Per a l’entrenador martorellenc, Rafa López, tot i no estar encara al seu millor ritme, van oferir un bon joc.

Rafa González, entrenador CN Martorell

En 15 dies, les martorellenques visitaran la UE Horta per seguir amb la lliga regular, en aquest cas a domicili, a Barcelona.

Primer amistós abans de la represa

I en futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va disputar dissabte el primer amistós abans de la represa de la lliga. Els d’Albert Nualart van jugar contra el Sant Cugat CF i van guanyar per 2 a 1 amb gols de Jose Balada, de penal, i Roger Gorrea. Els martorellencs ja preparen el proper amistós contra la UD Viladecans, que serà l’últim abans de reprendre la lliga regular, prevista per al darrer cap de setmana de febrer.

Font: Tercer triomf consecutiu del Sala5, que segueix fent-se fort i puja al segon lloc