Torna el Cicle Gaudí a Martorell amb la projecció de ‘La Innocència’ al Centre Cultural

Categories General

L’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura reprenen els passis amb públic del Cicle Gaudí , interromputs per la crisi de la COVID-19. Aquest divendres, 18 de setembre, l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural acollirà la projecció de La Innocència , a les 20.00h. El Cicle Gaudí és una iniciativa per donar a conèixer el cinema fet a casa nostra, promoguda per l’Acadèmia de Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Innocència , dirigida per Lucía Alemany i protagonitzada per Carmen Arrufat , Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued, explica “la història de la Lis, una adolescent que somnia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que, per aconseguir-ho, haurà d’enfrontar-se als seus pares”. És estiu i la Lis “es passa el dia jugant al carrer i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La tafaneria dels veïns i la manca d’intimitat obliguen a la Lis a portar aquesta relació en secret per tal que els seus pares no se n’assabentin. Però aquest estiu idíl·lic arribarà al final i amb l’inici de la tardor la Lis descobrirà que està embarassada”, explica Anna Lati, membre de Cinema del Diable.

Anna Lati, membre Cinema del Diable

Aquest mes de setembre, Martorell acollirà dos passis del Cicle Gaudí “per recuperar els films que no vam projectar a causa de la pandèmia. Més endavant, anirem recuperant les sessions habituals gratuïtes, com l’Encís del Cinema o la FilmoXarxa. De moment, les projeccions es mudaran a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural perquè ens permet més aforament i garantir la distància de seguretat entre els assistents”.

Anna Lati, membre de Cinema del Diable

Des de l’entitat, volen “animar tothom a tornar al cinema sense por perquè, seguint les mesures de seguretat, s’han celebrat esdeveniments culturals amb zero contagis, com el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic o el Grec de Barcelona”, apunta Lati.

Les entrades anticipades es poden comprar a través de la plataforma entrades.martorell.cat al preu de 4,50 euros (general) i 3 euros (socis del CineClub, majors de 65 anys, Carnet Jove, i 2×1 Club Vanguardia).

Font: Torna el Cicle Gaudí a Martorell amb la projecció de ‘La Innocència’ al Centre Cultural