Torna el CineXic aquest dissabte amb ‘Jacob, Mimí i els gossos del barri’

Categories General

El proper dissabte, 20 de maig, torna el CineXic de cinema infantil en català, organitzat per Òmnium Pla de Montserrat amb el suport de la Regidoria de Cultura. Es projectarà, a les 11.30h, a la Biblioteca Francesc Pujols la pel·lícula Jacob, Mimí i els gossos del barri . Per a infants de 2 a 10 anys.

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila.

El preu de l’entrada és de 3 euros general i 2 euros amb el carnet de la Biblioteca, socis d’Òmnium Cultural i abonaments de La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil. Podeu comprar les vostres localitats a través del portal entrades.martorell.cat .

CineXic és un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. Una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència.

Font: Torna el CineXic aquest dissabte amb ‘Jacob, Mimí i els gossos del barri’