Tres conjunts de la base del CH Martorell lluitaran per ascendir a Lliga Catalana

Categories General

La pretemporada per a tres equips del Club Handbol Martorell començarà aviat i tindrà una motivació extra. L’infantil masculí, l’infantil femení i el cadet masculí disputaran les fases d’ascens a Lliga Catalana. Les fases començaran el proper divendres 25 de setembre i s’allargaran fins el 27, durant tot el cap de setmana.

Els conjunts martorellencs tenen opcions diferents per segellar el canvi de categoria. Per una banda, l’infantil masculí, que podria ser un dels equips que tindria més facilitat per ser de Lliga Catalana. L’Ègara, el Balonmano Granollers i el CH Sant Esteve Sesrovires seran els rivals, dels quals en parla el president del club, Jordi Florenza.

Jordi Florenza, president CH Martorell

En el cas de l’infantil femení tindrà com a rivals l’Handbol Sant Quirze, l’Handbol Terrassa i l’Handbol Canovelles. Florenza exposa que l’equip va fer una bona campanya el curs passat, i ara s’enfronta a un repte d’alçada per intentar ser un dels tres equips que pugin del seu grup.

Jordi Florenza, president CH Martorell

El cadet masculí vol aprofitar el bon paper que va fer a la categoria infantil el curs passat i intentarà pujar dues categories, de Segona a Lliga Catalana. Els seus rivals seran l’Espanyol/Safa Horta, el Club Handbol Esplugues i el Laietà Argentona.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Amb opcions diferents

En el cas del cadet masculí, només es classificaran els primers de cada grup i i els tres millors segons, un total de 12 equips. En la categoria infantil, entraran a Lliga Catalana els primers i els segons. En el cas de l’infantil femení, hi haurà una excepció, i és que també accediran els dos millors tercers de cada grup.

Font: Tres conjunts de la base del CH Martorell lluitaran per ascendir a Lliga Catalana