Tres entitats esportives organitzen campus durant les setmanes de Nadal

Categories General

El Martorell Pàdel Club, el Martorell Gimnàstic Club i el Club Futbol Martorell impulsen diversos campus durant les vacances de Nadal. El de pàdel ha començat aquest dilluns, mentre que els altres dos ho van fer dijous passat. En tots tres es combinaran activitats de tecnificació amb les de lleure, i abaixaran el teló a finals de la setmana vinent.

El campus organitzat pel Martorell Pàdel Club està adreçat a nens i nenes de 6 a 17 anys i es durà a terme durant aquestes dues properes setmanes al Complex Esportiu La Vila, a excepció del 6 de gener. Compta amb 8 inscrits durant la primera setmana i amb 12 per a la segona.

L’entitat ha estructurat el campus en tres nivells: iniciació, tecnificació i competició. El coordinador del club, Pau Quílez, explica que al primer nivell hi haurà participants novells, on “l’objectiu és passar-ho bé, amb jocs”, mentre que en el de tecnificació es busca “acabar de perfeccionar” en el cas d’aquells inscrits que encara no competeixen. En el darrer nivell, Quílez comenta que es focalitzaran en la tècnica i “amb un ambient més competitiu”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

El campus posarà punt i final el divendres 7 de gener, el mateix dia en què el club organitzarà una celebració que comptarà amb la presència d’un jugador professional de pàdel. L’entitat encara no n’ha revelat el nom, però sí que ha confirmat que es tracta d’un esportista que ocupa la posició número 80 al rànquing del World Padel Tour.

La gimnàstica tampoc s’atura per Nadal

Per altra banda, el Martorell Gimnàstic Club va donar el tret de sortida al seu campus el 23 de desembre i el continuarà durant quatre dies més d’aquesta setmana i tres de la propera. Es tracta d’un campus de tecnificació que compta amb una quinzena de participants, una xifra que també s’ha vist afectada pel context pandèmic.

El campus manté una línia continuista respecte els entrenaments habituals però també conté novetats, com “coreografies, tallers de creativitat i tallers per entendre el codi de puntuació”, segons explica la presidenta de l’entitat, Sílvia Blanco.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimàstic

Per al campus, el club manté els protocols de desinfecció i les mesures de seguretat que ha seguit fins ara. Tot i així, ha ajornat la presentació d’equips que tenia prevista per al 15 de gener, a causa de les circumstàncies actuals.

Pel que fa al Club Futbol Martorell, el campus de Nadal s’adreça a nens i nenes nascuts entre el 2008 i el 2017. La xifra d’inscrits se situa al voltant dels 20, que degut a la nova situació de pandèmia està per sota de les expectatives inicials que es tenien des de l’entitat blanc-i-vermella.

Al campus hi haurà activitats com gimcanes o reptes, però principalment es basarà en la tecnificació de futbol. El coordinador del campus, Sergi Seró, explica que tindran una manera de treballar molt marcada, basada en el “descobriment guiat, on el nen pugui anar buscant solucions en diferents contextos de joc”. Seró afirma que s’organitzaran en grups reduïts i que aprofundiran en conceptes que sovint no tenen cabuda durant l’any.

Sergi Seró, coordinador campus CF Martorell

L’entitat ha optat per no organitzar sortides que tenia planejades ni tampoc visites per la sisena onada de la pandèmia. El campus del CF Martorell abaixarà el teló el dijous 5 de gener.

Font: Tres entitats esportives organitzen campus durant les setmanes de Nadal