Tres nedadors del CN Martorell estrenen el nou any al Campionat de Catalunya absolut

Categories General

El Club Natació Martorell ha estat present en el Campionat de Catalunya Absolut Open que va celebrar-se el passat cap de setmana, des de divendres fins a diumenge. En total, els tres nedadors que van ser-hi van prendre part en cinc proves i va ser la primera presa de contacte després de prop d’un any sense cap competició.

Joan Reynés, Pol Sallent i Martí Ezcurra, que no tenen encara els 18 anys, s’han posat a prova a la piscina egarenca per testar el seu nivell en l’inici del nou any. Els nedadors martorellencs han hagut d’adaptar-se a les restriccions que hi ha imposades per a la pràctica d’esport i han perdut hores d’aigua, però han intentat recuperar-les i presentar-se a la cita internacional en el millor estat de forma possible.

Ezcurra, bolcat en la braça

Martí Ezcurra va ser l’integrant del Club Natació Martorell que va participar en més proves, i totes tres van ser la modalitat de braça, en els 50, els 100 i els 200 metres. Afegint-hi el confinament i les setmanes sense aigua, a Ezcurra se li van unir fins a quatre aturades obligades per contactes estrets amb casos de coronavirus. Amb tot, la seva entrenadora, Laia Tena, explica que ha pogut donar bé la cara.

Laia Tena, entrenadora CN Martorell

Ezcurra va ser tretzè a la classificació dels 200 metres braça, amb un temps de 2’35”. En els 50 metres braça, amb un temps de 32″36′, va ser setzè, i als 100 metres braça va aturar el cronòmetre en 1’10”, a la tretzena plaça.

Pol Sallent i Joan Reynés, de la seva banda, han pres part en els 50 metres papallona i 200 metres braça el segon. Els nervis per tornar a una cita oficial i la inactivitat, ha confessat Tena, han estat presents en les seves participacions. Sallent va nedar en 29″98′ i Reynés en 2’36”.

Laia Tena, entrenadora CN Martorell

A la cita de Terrassa van participar-hi nedadors de l’elit estatal, com Mireia Belmonte, Jessica Vall o Joan Lluís Pons i va celebrar-se en format bombolla. Tots els participants tenien una cita assignada i no podien accedir a les instal·lacions egarenques fora dels seus horaris. Per a Tena, ser a Terrassa ha estat una manera per comprovar el nivell que tenien els martorellencs.

Laia Tena, entrenadora CN Martorell

Després del campionat a Terrassa, l’agenda dels nedadors martorellencs comença a omplir-se. Pel moment, a final del mes de gener Pol Sallent serà al Campionat d’Espanya de natació adaptada, que tindrà lloc a Madrid.

Font: Tres nedadors del CN Martorell estrenen el nou any al Campionat de Catalunya absolut