‘Tributo al Rey León’ de la companyia Onbeat, aquest diumenge a la Nau 2

Categories General

Aquest diumenge, 16 de gener, arriba a Martorell la representació de Tributo al Rey León de la mà de la companyia Onbeat . L’espectacle, que es va haver de suspendre el passat 12 de desembre, acollirà les grans cançons de la saga de pel·lícules d’El Rey León , amb una gran posada en escena i coreografies atractives. En aquesta ocasió es farà a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, en dues sessions, a les 17.00h i 19.00h, i encara es poden comprar les localitats a través del web entrades.martorell.cat .

La companyia Onbeat va néixer l’any 2017, fent temporada a la Gran Via de Madrid. Actualment, té girant els millors tributs familiars del país i també s’ha atrevit amb el mercat adult. La seva aposta consisteix en la qualitat dels artistes i en la innovació dels seus xous, amb un vestuari molt cuidat, grans coreografies i sense oblidar en cap moment la complicitat amb el públic.

Un dels membres de la companyia, Fran Caparrós, qui interpreta el paper de Dilla, explica que “es tracta d’un concert únic, amb dos mestres de cerimònia que fan la funció de presentadors, quatre cantants i quatre ballarins, a més d’una girafa de tres metres”. Durant la representació musical “es podran escoltar tots els temes de la primera i segona part d’El Rey León , a més d’alguns també de la tercera pel·lícula”.

Fran Caparrós, membre companyia Onbeat

L’elecció del tribut a la trilogia Disney es deu, principalment, a “la seva força i al missatge tan potent que transmet”, esmenta Caparrós. “Sempre diem que la nostra companyia és una petita gran família i això és del que tracta el musical. Cadascú de nosaltres hem d’aportar el nostre granet de sorra perquè l’espectacle creixi i millori cada dia”.

Fran Caparrós, membre companyia Onbeat

Onbeat es troba actualment en plena gira, comptant amb diversos espectacles musicals. A Madrid, el públic podrà gaudir, properament, de la tercera temporada d’El Musical de los 80 a los 90 al Teatre Amaya, que ha comptat amb un gran èxit de públic durant aquests darrers mesos. A Barcelona, el Teatre Apolo acull El Origen del Hielo , un tribut a les pel·lícules de Frozen , amb una gran acollida del públic català.

Font: ‘Tributo al Rey León’ de la companyia Onbeat, aquest diumenge a la Nau 2