Un Primer de Maig amb especial record al personal sanitari i sociosanitari

Categories General

Martorell ha viscut un atípic Primer de Maig a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. El Dia dels Treballadors i de les Treballadores s’ha sensibilitzat de manera molt especial envers les persones que desenvolupen tasques contra la pandèmia des de la primera línia. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha reconegut “l’esforç extraordinari” del personal sanitari i sociosanitari.

“El Primer de Maig reivindica els drets de tots i totes les treballadores. Però també és més necessari que mai reiterar el nostre agraïment i reconeixement a les persones que des que ha començat aquesta epidèmia de coronavirus han hagut de fer un esforç extraordinari”, ha apuntat Fonollosa.

L’alcalde ha agraït “l’esforç, professionalitat i generositat de les persones que han estat des del primer dia cuidant dels malalts i de les persones vulnerables als centres sanitaris i a les residències, les que treballen en els serveis d’emergències i les que han continuat amb la seva feina, en condicions molt complicades, amb el risc de contreure el virus, per garantir els serveis essencials al conjunt de la població”.

Baixen els casos de coronavirus coneguts i pugen les altes mèdiques

Les dades de les darreres 24 hores indiquen que a Martorell hi ha 280 persones amb coronavirus -183 són de la població-, una xifra total que continua davallant, poc a poc, per setè dia consecutiu.

Del total d’infectats, 47 són a l’Hospital Sant Joan de Déu -41 són personal sanitari i 6 són pacients ingressats-, a més de 25 persones aïllades pendents del resultat de la prova. A l’Hospital del Sagrat Cor hi ha 63 positius, 9 a l’Hotel Salut, i 161 veïns i veïnes de Martorell estan confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu.

En el dia d’avui s’ha produït 1 defunció a l’Hospital Sagrat Cor. Per contra, s’han registrat 11 noves altes mèdiques, la xifra més alta dels darrers 6 dies.

Font: Un Primer de Maig amb especial record al personal sanitari i sociosanitari