Una desena de jugadors martorellencs serà als Comarcals de futbol sala

Categories General

El futbol sala serà protagonista aquest cap de setmana amb una desena de jugadors i jugadores de Martorell presents als Campionats Comarcals de futbol sala que se celebraran a Blanes diumenge i dilluns. La cita reuneix els millors jugadors i jugadores de Catalunya i els reparteix en combinats comarcals i per regions, amb la novetat que enguany se sumen categories femenines.

La UFS Martorell i el sala5 Martorell aporten 9 jugadors entre les dues entitats i alguns d’ells viuran la seva primera gran cita de seleccions. En el cas de la UFS Martorell, es tracta de 4 jugadors: en la categoria benjamí hi serà Rida Miguiss, en aleví hi assistiran Eric Arias i Gerard Carbó i en l’edat femení, Karen Ponce substituirà Giorgia Rosa, que finalment no podrà assistir-hi.

El coordinador de la UFS Martorell, Valter Pereira,  creu que ser en aquesta cita amb quatre representants els consolida com un club que està fent una bona feina i al qual la Federació Catalana de Futbol observa.

Valter Pereira, coordinador UFS Martorell

Sobre el creixement en clau femenina, parla d’una “aposta per part del club” i la selecció de Giorgia Rosa i Karen Ponce va en aquesta línia.

Valter Pereira, coordinador UFS Martorell

Cinc representants cadets

Pel que fa al Sala5 Martorell, el conjunt cadet hi aporta fins a cinc jugadors. Biel Planas, Jofre Mullor i Jose Martínez formaran part del combinat cadet del Baix Llobregat. tot i que estava prevista la presència de seleccions andorranes, el govern del Principat ha decidit que finalment no hi viatgin per raons sanitàries. En el seu lloc, la Federació Catalana de Futbol ha decidit omplir els seus buits amb seleccions formades per jugadors descartats de les convocatòries finals i dos jugadors més martorellencs hi entraran. Es tracta de Kevin Pérez i Guillem Beluama, que seran inclosos en la selecció catalana comarcal i que s’enfrontaran a la resta de combinats.

L’entrenador Pau Mestres, que també és entrenador del juvenil A del Sala5 Martorell, exposa els punts forts de tots ells i del paper que poden jugar en la selecció.

Pau Mestres, seleccionador cadet comarcal

En la categoria cadet femení, una martorellenca més serà a Blanes. Es tracta de Nerea Nuño, jugadora de la Penya Esplugues i que formarà part d’una selecció inèdita fins ara per a ella. Per seguir els resultats dels partits poden consultar-ho al lloc web que ha habilitat la Federació Catalana de Futbol.

Font: Una desena de jugadors martorellencs serà als Comarcals de futbol sala