Una vintena d’autònoms s’informa sobre les darreres mesures de suport per efectes del coronavirus

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha dut a terme avui, de manera telemàtica, la segona acció formativa adreçada a persones emprenedores i empreses programada per aquest any. L’objectiu de la sessió ha estat informar de les darreres mesures de suport adreçades a autònoms vigents per pal·liar la situació generada pel coronavirus, així com aclarir els dubtes que els participants tenen sobre la seva aplicació.

En les últimes setmanes ha estat publicada una bateria de mesures per pal·liar els efectes econòmics negatius del coronavirus, procedents tant de l’àmbit estatal, autonòmic i municipal. La jornada ha tractat diferents temes estructurats en tres grans blocs; mesures fiscals, laborals, socials i financeres de l’Estat, mesures de la Generalitat de Catalunya i ajudes del sector privat, comentant els detalls de les que afecten l’esfera del treball autònom, principalment. En la darrera part de la sessió s’ha obert un torn de preguntes.

La sessió ha estat a càrrec de la consultora Yolanda Presa a través de la plataforma Zoom i ha comptat amb una vintena d’assistents.

Aquestes accions formatives són totalment gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants, entre ells el de Martorell.

Font: Una vintena d’autònoms s’informa sobre les darreres mesures de suport per efectes del coronavirus