Unes 230 persones gaudeixen del primer dia de bany a la Piscina Municipal d’Estiu

Categories General

Unes 230 persones han fet el primer bany de la temporada a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral Esport i Salut (CIES), que s’ha iniciat aquest dilluns i s’allargarà fins al 20 de setembre. La jornada s’ha desenvolupat sense incidències i complint amb les mesures de seguretat i higiene. La piscina incorpora, com a novetat, un tobogan gegant, que es posarà en marxa aquest dimecres.

Els usuaris que han estrenat la Piscina d’Estiu avui han hagut de seguir les normes sanitàries establertes: cal duu mascareta per a l’accés a la instal·lació i per moure’s pels espais comuns, i s’han de respectar les distàncies tant als espais esportius com als espais comuns.

L’accés està condicionat al fet que en aquell moment no se superi l’aforament màxim permès en l’equipament. Al web www.martorell.cat es pot consultar, en temps real, el percentatge d’ocupació de cada instal·lació en relació a la capacitat permesa. Francesc Garrido, un dels primers usuaris de la temporada, explica que, tant ell com la seva família, tenien moltes ganes d’anar-hi, que tot ha funcionat correctament i sense gaires esperes ni aglomeracions.

Francesc Garrido, usuari Piscina d’Estiu

Per evitar contagis, es recomana que no s’utilitzin els equipaments esportius si s’ha tingut algun símptoma compatible amb la COVID-19 o qualsevol altre tipus d’infecció. Tampoc podran fer ús de les instal·lacions si s’ha donat positiu en el test del SARS COV2 durant els 14 dies anteriors o que hagin tingut contacte estret amb persones que hagin donat positiu o hagin tingut símptomes de coronavirus en els 14 dies anteriors.

La Piscina d’Estiu obre, des de les 10.00 i fins les 19.40h, per a l’entrada al recinte; 20.00h per al bany i 20.15h per a la sortida dels vestidors. El preu dels abonaments per tota la temporada serà de 35 euros –infants de 5 a 14 anys-, 50 euros -joves de 15 a 25 anys-, 75 euros -adults de 26 a 64 anys- i de 25 euros per a la gent gran de més de 64 anys. L’abonament familiar costarà 100 euros i inclourà la mare i/o pare i els fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular.

Font: Unes 230 persones gaudeixen del primer dia de bany a la Piscina Municipal d’Estiu