Uns 200 esportistes als torneigs clàssics de pàdel i bàsquet de Fira de Primavera

Categories General

L’esport també ha tingut el seu lloc a la Fira de Primavera i dos torneigs clàssics d’aquesta festivitat han tornat amb força a Martorell. Uns 90 participants al torneig de 3×3 de bàsquet que va celebrar ahir el CB Martorell i 58 parelles al torneig de fira del Martorell Pàdel Club han omplert la plaça de Les Cultures i el Pavelló Esportiu Can Cases per prendre part en dues competicions amistoses.

El de pàdel ha estat el torneig de més envergadura durant el cap de setmana, i és que ha cridat prop de 120 participants en sis categories (tres de masculines, dues de femenines i la sub16). Les fases prèvies van jugar-se de divendres a dissabte i avui s’ha reservat el dia per a les fases eliminatòries i les finals. En un nivell alt en totes les categories, el Martorell Pàdel Club ha reunit jugadors que han mostrat el bo i millor pàdel català.

El president del club, Francesc Cortadella, ha destacat que han ofert un torneig atractiu pel que fa a la qualitat dels partits: “s’ha vist un gran pàdel en totes les categories, el nivell ha pujat”.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Pau Quílez i Marc Arcusa s’han fet amb el primer lloc de Primera masculina, seguits per Oscar García i Felipe Assef. En Segona, Dani Rodríguez i Ramón Rodríguez han estat els guanyadors per davant de Jordi Llauradó i Roger Bel, mentre que en Tercera, Fermín Arranz i Xavi Lana com a campions i Francesc Cortadella i Javi López com a subcampions han tancat el quadre masculí.

En femení, la millor parella ha estat la formada per Ainoa Biosca i Berta Dávila (Edurne Galán i Silvia Cano han estat les subcampiones de Primera), i en Segona Manoli Medellín i Ana Bermúdez han guanyat, superant Josefina Agut i Judit Cobos. En la modalitat sub16, Pol Cabestany i Marc Bueno s’han fet amb el primer lloc després de guanyar a la final Lluc Pedró i Marcel Garcia.  L’equip de govern ha entregat aquesta tarda els premis, acompanyats pels jugadors i jugadores que han pres part a la cita del cap de setmana.

Cortadella ha valorat en positiu l’afluència de jugadors i la decisió d’ampliar a tres els dies del torneig: “ha estat un gran èxit, les instal·lacions estan plenes de gent i hem tingut una molt bona participació”.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Un 3×3 a mitges

En bàsquet, el 3×3 va ser protagonista ahir a la Plaça de les Cultures, però va tenir de tot. Mentre que al matí els partits van jugar-se sense problemes, la pluja de la tarda va privar el CB Martorell de disputar les finals de totes les categories. Els jugadors, repartits en les categories mini, infantil, cadet, júnior, sènior i special , no van poder disputar-se les primeres places de les seves categories, però el club ja treballa per trobar una data alternativa i coronar els campions del torneig del 2022.

Font: Uns 200 esportistes als torneigs clàssics de pàdel i bàsquet de Fira de Primavera