Vuit equips gaudeixen del millor waterpolo al torneig Màsters del CN Martorell

Categories General

Dia de waterpolo pel Club Natació Martorell. Vuit equips s’han reunit aquest dissabte al Complex Esportiu la Vila de Martorell per disputar-se el Torneig de Waterpolo Màsters, que s’ha allargat des de les 08.00h fins a les 20.30h. Per ordre, els tres primers classificats han estat, la Guàrdia Urbana de Barcelona, Garraf-Reus i Poble Nou. És la primera vegada que el Club Natació de Martorell organitza aquest torneig i s’ha tractat, sobretot, d’un punt de trobada entre jugadors veterans.

A banda dels tres guanyadors, al torneig hi han participat també els clubs BCN Mermaids, CN Atl. Barceloneta 1, CN Atl. Barceloneta 2, Panteres-CNAB i CN Martorell. Així, la presidenta del CN Martorell ha valorat la jornada de “molt positiva i divertida, perquè els equips s’ho han passat molt bé i per a nosaltres també ha estat una bona cosa. Intentarem repetir, i fer tornejos en altres categories. Segurament, passat l’estiu, en fem un dels Absoluts”.

Eva Rodríguez, presidenta del CN Martorell.

El Club Natació Martorell farà, en poc temps, 100 anys d’història. Per això, l’entitat ha dut a terme aquesta iniciativa, amb l’objectiu de retrobar-se amb antics jugadors de Martorell i d’altres llocs. Rafa López, membre del Club Natació Martorell, ha assegurat que “l’objectiu és donar visibilitat al waterpolo, especialment pel que fa als més veterans i just enguany, que Martorell és Ciutat Europea de l’Esport. És el primer torneig que organitzem d’aquest tipus i l’objectiu és gaudir de l’esport”.

Rafa López, CN Martorell

Al llarg de la jornada, s’ha ofert servei de menjar i beguda pels assistents, i en acabar, els regidors Gerard Mimó, Raquel Sánchez i Lluís Amat han oficiat l’entrega de premis a tots els equips.

Font: Vuit equips gaudeixen del millor waterpolo al torneig Màsters del CN Martorell