‘West Side Story’ tanca el cicle de films musicals de l’Associació Cinema del Diable

Categories General

L’Associació Cinema del Diable projectarà demà West Side Story a l’Auditori Joan Cererols (18.00h) en l’última jornada del cicle dedicat al cinema musical. Després d’Un americà a París i Els paraigües de Cherburg , arriba un dels musicals més representats arreu del món i més adaptats a cinemes, sales de teatre i d’altres funcions.

West Side Story ha estat batejada com la història de Romeu i Julieta dels anys 50 i explica la història de l’enfrontament entre dues bandes a la Nova York de mitjans de segle i que són els Sharks , de Puerto Rico, i els Jets , estatunidencs però originaris d’Europa. Maria, la germana del cap de la banda porto-riquenya, s’enamora de Tony, qui forma part de la banda americana, i el conflicte entre ambdós grups està servit.

Punt i final al cicle musical

Amb el film de Robert Wise i Jerome Robbins acaba una programació de tres pel·lícules musicals que ha ofert l’Associació Cinema del Diable durant els últims dos mesos. El seu president, Javier Vega, admet que estan contents per haver pogut “oferir una programació cultural durant la pandèmia”.

Javier Vega, president Cinema del Diable

El film va guanyar 10 premis Òscar l’any 1961, entre els quals el de millor pel·lícula, millor director, millor actor i actriu de repartiment i millor música. Per accedir a la projecció de la pel·lícula caldrà reservar les entrades al portal entrades.martorell.cat, tot i que també es podran adquirir els tiquets tot just abans d’entrar a la sala.

 

 

 

 

 

Font: ‘West Side Story’ tanca el cicle de films musicals de l’Associació Cinema del Diable