Xerrada ‘Vacances alternatives’ a través de l’Instagram de l’Espai Jove

Categories General

Dimarts, 26 d’abril, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament i l’entitat Obre’t Ebre programen la xerrada ‘Vacances alternatives’. Tindrà lloc, a les 15.30h, en directe a través de l’Instagram de l’Espai Jove Punt Nord (@espaijove.nord).

L’objectiu és descriure tots els programes que s’ofereixen i donar a conèixer experiències de mobilitat internacional de l’entitat. Oferir una visió sobre les diferents oportunitats i programes que hi ha per fer mobilitat internacional a l’estiu. Motivar i fomentar la mobilitat internacional durant el període de vacances presentant els beneficis que comporta.

Es parlarà de vacances solidàries, camps de treball, el Cos Europeu de Solidaritat de curt termini, els intercanvis internacionals, aprenentatge d’idiomes, interrail i DiscoverEU. També de l’impacte social, econòmic i natural de l’estada durant les vacances. La xerrada s’adreça a joves, entre 18 i 30 anys, que vulguin fer activitats diferents durant les vacances estandarditzades.

Després de la xerrada, que durarà uns 45 minuts, hi haurà 10 minuts de torn de preguntes. Posteriorment, podran continuar recollint preguntes i enviar-les a l’entitat que gestiona la xerrada perquè les respongui.

Font: Xerrada ‘Vacances alternatives’ a través de l’Instagram de l’Espai Jove