INOVYN es converteix en INEOS Inovyn i presenta el seu nou logotip

Categories Societat

Als premis INOVYN d’aquest any, es va presentar un nou logotip d’INOVYN, al qual aviat seguirà una nova identitat de marca.

El logotip original d’INOVYN va ser establert el 2015 quan l’empresa va ser creada conjuntament per Solvay i INEOS. INEOS va prendre el control total de l’empresa el 2016.

La nova marca indica l’inici d’una nova era per a INOVYN, on l’empresa aprofita plenament els avantatges de reputació i de negoci que li atorga la marca INEOS.

INOVYN va revelar oficialment el seu nou nom i logotip amb motiu de la cerimònia d’obertura dels Premis INOVYN 2022. El productor de vinils passarà a anomenar-se INEOS Inovyn.

Amb el nou logotip, INOVYN s’alinea plenament amb la marca d’empresa com a membre de ple dret de la família INEOS. La marca INEOS ha continuat enfortint-se al llarg dels seus 25 anys, amb el desenvolupament dels seus diferents negocis als sectors químic, energètic, esportiu, higiènic, automobilístic i de la confecció.

“El nostre nou logotip i perfil visual mostra com hem arribat a compartir el mateix ADN i els mateixos valors a tot el Grup INEOS”, diu Geir Tuft, director general d’INEOS Inovyn. “Mostra la coherència en totes les nostres marques i és una picada d’ullet a la nostra naturalesa comuna com a marca diversa, ambiciosa i compromesa, optimista, empoderada, de ment oberta, inflexible i audaç”.

La nova direcció també marca un punt d’inflexió per al negoci d’hidrogen d’INOVYN, que passarà a anomenar-se INEOS Hydrogen. Tot i això, el nom de la majoria de les entitats legals i els productes comercials d’INEOS Inovyn romandran sense canvis.

En el moment oportú, informarem els nostres clients i proveïdors sobre els detalls de la implementació de la nova marca.