Engruna Teatre presenta SOPA DE PEDRES.

Categories Cultura

Aquest espectacle de titelles, Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2021, utilitza la història de l’Alma, una nena que fugint del seu país arriba a un poble on ningú vol compartir res, per parlar de les persones estrangeres i refugiades que són percebudes com una amenaça per la societat d’acollida, i de la força de la cooperació i del treball en equip 

Sinopsi :

SOPA DE PEDRES és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Atenció! Espectacle inclòs a l’ABONAMENT DE TARDOR – 9€ per 3 espectacles. Abonament únic per infants i adults. EDICIÓ LIMITADA. ABONAMENTS ENCARA DISPONIBLES.

Preu únic entrada sense Abonament : 6€

FEU CLICK EN AQUEST ENLLAÇ PER TREURE LES ENTRADES I ELS ABONAMENTS.

Apropant les Arts Escèniques als públic familiar.

L'entrada Engruna Teatre presenta SOPA DE PEDRES. ha aparegut primer a LA XARXA.

Font: LA XARXA