Aquest dissabte i diumenge, mira i vota al Concurs de Fotografia a Cal Nicolau!

Categories Esports

Aquest dissabte i diumenge, 8 i 9 d’octubre, torna l’exposició i votació popular al 31è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura al vestíbul de Cal Nicolau. L’AEM ja ho té tot a punt per exposar les 59 fotografies que participen al certamen. Els visitants de l’exposició podran votar les tres que més els agradin, i entrar en el sorteig d’un premi.

L’exposició i votació romandrà oberta aquest dissabte 8 d’octubre de 10.00h a 13.00h i de 17.00 a 22.00h, i el diumenge dia 9 d’octubre entre les 10.00 i les 12.00h. A partir del migdia, es tancarà la votació, es farà el recompte de vots en directe i se sabran els guanyadors de la Categoria General (1r, 2n i 3r premi), el premi a la Categoria Sortides i el premi als votants.

Els visitants de l’exposició rebran de l’organització una butlleta amb un sistema de puntuació de 3, 2 i 1 punt, i hauran d’escriure en cada casella el número de la fotografia a la que li vulguin atorgar els punts. Alhora, un cop dipositin els vots a la urna, podran omplir una butlleta amb les dades personals bàsiques i entraran en el sorteig d’un kit excursionista -composat per una samarreta tècnica, pals i mitjons tècnics-.

Pel que fa als premis, en la categoria general s’atorgarà un primer de 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix; un segon consistent en un joc de motxilla, un aïllant i un val de 100 euros per gastar a Base Sayas, i un tercer que comportarà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. A la categoria de sortides AEM es premiarà la imatge més puntuada amb la possibilitat de fer dues ampliacions, amb les imatges que esculli, en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.  

Vine a l’exposició i participa en les votacions! Tots fem AEM!