73 dupletes participen en una nova edició del Torneig 1 de maig del Club Petanca Martorell

Categories General

Aquest dimecres s’ha disputat el Torneig 1 de maig de petanca, que coincideix amb la Fira de Primavera i que enguany celebrava la seva 42a edició. La competició, organitzada pel Club Petanca Martorell, ha aplegat un total de 146 esportistes repartits en 73 dupletes. Tots els participants provenien de diferents clubs del Baix Llobregat i del Vallès.

Els guanyadors del quadre general han estat la dupleta formada per Antonio i Oscar, el segon lloc per Raúl i Tuva, el tercer per Chico i Manolo, el quart per Velázquez i Guillermo, i en cinquena posició han quedat Rafa i Ciscu.

Pel que fa al quadre de consolació, Sanchis i Baena han quedat en primera posició, la segona ha estat per Raúl i Papi, la tercera per Jordi i Toni, la quarta per Cinto i Morata, i el cinquè premi ha estat per la dupleta formada per Edgar i Alba.

La presidenta del Club Petanca Martorell, Loli Carballido, ha assegurat que la jornada ha estat tot un èxit: “Amb jugadors i jugadores participants, incloent-hi acompanyants, hem estat aquí unes 200 persones al club. Ha anat molt bé. El temps ens ha acompanyat i s’han pogut acabar totes les partides”.

Loli Carballido, presidenta Club Petanca Martorell

A més, la presidenta de l’entitat martorellenca ha afegit que el pròxim diumenge 5 de maig el Club Petanca Martorell acollirà un torneig de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL). Loli Carballido ha explicat que “tindrem uns 264 participants, dividits en 84 equips. El torneig es disputarà des de les 09.00h fins a les 18.00h i hi haurà premis per tothom. És el segon any consecutiu que ho fem i al migdia es farà un dinar per a totes les persones inscrites”.

Loli Carballido, presidenta Club Petanca Martorell

En aquest Torneig 1 de maig, celebrat avui, també s’ha fet una repesca pel quadre general i pel quadre de consolació, on 10 dupletes més s’han emportat premi. En la repesca general, els millors han estat Cristóbal i Néstor, en segona posició han quedat Jaime i José Luis, en tercera Toni i Paco, en quarta Abel i Rubén, i en cinquena Jordi i Ketsy.

En la repesca de consolació, la dupleta formada per Toni i Pedro s’ha emportat el primer premi, el segon ha estat per Luna i José, el tercer per Suso i Pillín, el quart per Miguel i Miguel, i, en cinquè lloc han quedat Justo i José.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, així com els regidors Gerard Mimó, Soledad Rosende, Elisabeth Plaza i Remedios Márquez han estat els encarregats de fer l’entrega de premis d’aquest tradicional torneig.

The post 73 dupletes participen en una nova edició del Torneig 1 de maig del Club Petanca Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: 73 dupletes participen en una nova edició del Torneig 1 de maig del Club Petanca Martorell