Miki Núñez estrena la seva nova gira aquest dissabte al ‘Primavera Música’

Categories General

Dins els actes de la Fira de Primavera , aquest dissabte, 4 de maig, arriba el ‘Primavera Música’ amb el concert en directe de Miki Núñez. El terrassenc actuarà en directe, a les 23.00h, al carrer de Josep Vilar i estrenarà a Martorell la seva nova gira, amb nous temes i les seves cançons més sonades.

Miki Núñez seguirà presentant les cançons del seu últim disc, 121 , estrenat l’estiu passat. Un viatge musical que captura la intensitat de l’amor químic, una exploració profunda de l’amor acompanyada de ritmes enganxosos que no us podreu treure del cap.

A més, el terrassenc cantarà en directe, per primer cop, la cançó Dins del meu cap , composta pel seu germà i que haurà estrenat just el dia abans del concert, segons ens ha avançat l’artista. Aquest tema, s’integrarà en un EP de sis cançons en català que compta amb col·laboracions d’Àlex Pérez o de la seva parella Sara Roy.

Miki Núñez, cantant

Amb aquest nou projecte, Miki Núñez no només continua consolidant la seva carrera musical, sinó que també reafirma el seu compromís amb la cultura catalana, oferint la seva música en la llengua que li és pròpia.

Aquest nou treball és una barreja de sons contemporanis amb l’essència de la música catalana, una combinació que sense dubte captivarà tant als oients fidels com als nous. Amb la publicació d’aquest EP, Miki Núñez es posiciona com una de les veus més prometedores del panorama musical català aquest 2024, tot i la seva llarga trajectòria.

La presència televisiva com a presentador i col·laborador en programes líders d’audiència, com Eufòria a TV3, Got Talent a Tele 5 o La Noche del Benidorm Fest de TVE, l’ha fet connectar encara més amb el públic i mostrar una faceta nova, divertida i amable, amb què demostra que també a la televisió se’n surt com pocs artistes. Es desvetlla com un dels joves artistes amb més talent i projecció.

Després del concert de Núñez, la festa seguirà, a les 00.30h, amb DJ Iván Jiménez i els èxits del moment. Sessions plenes de frescor, energia i dinamisme, tot fent participar els assistents. El servei de bar anirà a càrrec del Rugbi Club Martorell, el Club Sala 5 Martorell i del Club Handbol Martorell.

The post Miki Núñez estrena la seva nova gira aquest dissabte al ‘Primavera Música’ appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Miki Núñez estrena la seva nova gira aquest dissabte al ‘Primavera Música’