Abonaments per als sis espectacles de la nova programació del cicle ‘Monoloaddictes’

Categories General

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell presenta la programació del ‘Monoloaddictes’ per a tot l’any 2024. El cicle inclourà un total de sis espectacles que es repartiran al llarg de l’any i que se celebraran en escenaris com ara El Progrés o l’Auditori. La gran novetat serà l’existència d’un abonament que, al preu individual de 90 euros, permetrà accedir a tots els espectacles.

El ‘Monoloaddictes’ torna el proper 10 de març i tindrà una periodicitat bimestral. Segons apunta el regidor de Cultura Sergi Corral, “inclourà propostes de tota mena i es duran a terme en diferents espais, com ara el Teatre d’El Progrés o l’Auditori”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

La programació del ‘Monoloaddictes’ començarà el 10 de març (El Progrés, 18.00h) amb ¿Buscas pareja? Speed dating , una comèdia escrita i dirigida per Iván Campillo. Continuarà amb el popular Edu Soto, que portarà Más vale solo que ciento volando el 19 d’abril (22.30h, El Progrés).

El ‘Monoloaddictes’ també es traslladarà a d’altres escenaris. És el cas de la proposta de juny (dia 7, 22.30h) que es durà a terme a l’Auditori Joan Cererols, i que porta per nom Plátano , un xou creat per Taka Gómez. O també del Estoy rara. Un espectáculo de Las Raras , amb Paloma Jiménez i Ángela Conde, que vindran per Festa Major a El Progrés, però en aquest cas, a la pista exterior.

Encara hi haurà dues cites més, abans que acabi l’any. Una d’elles serà Piensa en Wilbur del 6 d’octubre (18.30h) i el Buenrollistas de Víctor Parrado, que repetirà visita a Martorell el 13 de desembre (22.30h).

L’abonament de 90 euros per assistir per tota la temporada ja es pot adquirir i suposarà un estalvi de 17 euros respecte la venda anticipada als sis espectacles i de 40 en cas que es compressin les localitats a taquilla. Corral destaca que “val la pena adquirir-lo per garantir-se l’assistència als sis espectacles i tenir un estalvi en cadascun d’ells”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Per adquirir l’abonament de cara als sis espectacles del ‘Monoloaddictes’, cal accedir a entrades.martorell.cat .

The post Abonaments per als sis espectacles de la nova programació del cicle ‘Monoloaddictes’ appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Abonaments per als sis espectacles de la nova programació del cicle ‘Monoloaddictes’