Alumnes de 3r d’ESO comparteixen una matinal esportiva a la Jornada Intercentres

Categories General

Uns 400 alumnes de 3r d’ESO de tots els centres de Secundària del municipi han participat aquest matí a la Jornada Intercentres. Una cita lúdica i esportiva, inclosa dins el Pla Educatiu de l’Entorn (PEE) de l’Ajuntament de Martorell, que ha tingut lloc al Complex Esportiu de Torrent de Llops.

Els alumnes han gaudit d’un circuit d’activitat física i esport, distribuïts per grups amb integrants barrejats de tots els centres participants. L’objectiu ha estat fomentar els valors esportius, el treball en equip, la perspectiva de gènere i l’esport adaptat.

La regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende, comenta que la voluntat és “compartir des de l’esport valors, educació i salut. Aquí tothom es barreja amb tothom i treballen tots aquests aspectes”. “Des de l’esport es poden treballar moltes coses que seran importants al llarg de la seva vida, a nivell físic, però també emocional i mental”.

Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament i Salut

Albert Ginés, tècnic de la Regidoria d’Esports, subratllat que és “una trobada on coincideixen joves de la mateixa edat en un mateix espai per realitzar activitat física i esport. L’objectiu és que s’ho passin bé i coneguin gent del municipi. Tenim activitats múltiples: acroesport, partits de jocs reduïts, condicionament físic, i xerrades sobre benestar emocional i alimentació saludable”.

Albert Ginés, tècnic d’Esports

La temporada 2018-19 va ser el punt d’inici d’una jornada esportiva entre els diferents centres de Secundària amb la participació de 380 alumnes. L’activitat no es va poder duu a terme durant els cursos 2019-20, 2020-21 i 2021-22, a causa de la pandèmia, però el curs passat es va reprendre, convidant tots els joves i adolescents de Martorell a prendre-hi part, i aquest s’hi ha repetit l’experiència.

The post Alumnes de 3r d’ESO comparteixen una matinal esportiva a la Jornada Intercentres appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Alumnes de 3r d’ESO comparteixen una matinal esportiva a la Jornada Intercentres