Ampliat el termini per participar als concursos de fotografia i dibuix sobre l’alletament matern

Categories General

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha ampliat fins al proper dilluns 23 d’octubre el termini per participar a la 9a edició del Concurs de Fotografia i Dibuix. El certamen s’emmarca dins la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2023), impulsada per la FHSJDM, l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud, i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, per fomentar l’ús de la lactància materna.

Els treballs s’han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB al correu electrònic semlacmat@hmartorell.cat. Tothom pot participar en una o altra modalitat, segons l’edat i seguint les bases que es troben a l’apartat de la SLM 2023 al web de la FHSJDM .

Els premis son un lot de material de dibuix per a la persona seleccionada en primer lloc pel concurs de dibuix i 200 euros per qui guanyi el concurs de fotografia. Les persones premiades es donaran a conèixer el divendres 27 d’octubre, i es publicaran a la web de la FHSJDM. Durant la celebració de la SLM 2023 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari.

Font: Ampliat el termini per participar als concursos de fotografia i dibuix sobre l’alletament matern